Tiden inn mot julaften er tid for forventning, men også for rengjøring, for de fleste i det minste. Det betyr frem med vaskemidler, enten de er innkjøpte eller egenproduserte.

Tradisjonelt var julerengjøringen av det omfattende slaget, men med årene har man kanskje gått lettere til verks og mulig også tatt noen snarveier.

Uansett kan det være hensiktsmessig å alliere seg med redskaper som gjør jobben enklest mulig, og da kan den gamle tannbørsten bli nyttig.

For den er ypperlig for å komme til på vanskelige plasser. Så om du har en tannbørste som nærmer seg pensjonsalder, gi den et nytt liv. Bruk den til å rengjøre i sprekker og åpninger hvor det er vanskelig å komme til med klut eller lignende.

Ifølge det danske nettstedet boilus.dk kan den gamle tannbørsten brukes til alt fra å rengjøre dekslet rundt lysbryteren til fjerning av kalk på flisfugene.

Vi har laget en liste med tips til hva du kan bruke tannbørsten til. Men den er på ingen måte uttømmende, så delta gjerne i kommentarfeltet med innspill til hva den gamle tannbørsten kan brukes til.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!