Urokråka Lindsay Lohan har funnet lykken med russisk milliardærsønn

Ifølge amerikanske tabloider skal skuespillerinnen ha forlovet seg med 22-åringen.

Foto: (Faksimile/Instagram/Lindsay Lohan)
Publisert

(SIDE2): Skuespiller Lindsay Lohan (29) skal ha funnet kjærligheten, og gjort såpass alvor av det at hun har forlovet seg, ifølge TMZ.

Den utkårede er russiske Egor Tarabasov (22), som er sønn av en russisk milliardær, og Lindsay skal siden helgen ha gått med en diger sten omgitt av diamanter på ringfingeren. Lohans representant benekter derimot at det er noe i forlovelsesryktene.

De to møttes via felles venner sist sommer, og Llindsay har lagt ut flere bilder av de to sammen - og også kalt han kjæresten sin.

Paret ble sist sett sammen på en Duran Duran-konsert i New York denne uken, der også Lindsays mor Dina og søster Ali, var med. Mer overraskende var også pappa Michael tilstede – far og datter har i flere år ligget i tottene på hverandre etter at han kritiserte henne for å ha dårlige venner og vaner.

LES også: Lindsay Lohan vil stille som presidentkandidat

Kanskje ikke helt ubegrunnet kritikk. De siste årene har Lindsay blitt etterforsket for skattesnus, og har den senere tid bodd i London for å slippe unna Los Angeles. Hun har også hatt sine problemer med lov og rett tidligere. I 2007 ble hun arrestert og dømt for fyllekjøring, og i 2010 måttehun inn og sitte fordi hun hadde brutt vilkårene for prøveløslatelsen.

Karrieremessig har det heller ikke vært så mange oppturer de siste årene. Hun er fremdeles mest kjent for rollene i Herbie, som er over ti år gammel, og enda eldre Mean Girls, Foreldrefellen og Freaky Friday. Hun er for tiden aktuell med The Shadow Within, som trolig slippes i løpet av året.

LES også: Slik ser Lindsay Lohans «Freaky Friday»-lillebror ut nå
OG her: 35 ting du neppe visste om Mean Girls

Denne saken ble første gang publisert 13/04 2016.

Les også