Ukas beste sitater

Tina Fey vil date Brangelina, og Fergie avslører sin beste slankemetode. Her er ukas kjendissitater.

Foto: Kevin Winter (Getty Images)
Publisert

(SIDE2): Haimating, iPad og Justin Biebers hårsveis – vi oppsummerer uka i kjendissitater.

People har nemlig samlet de uttalelsene de mener er ukas morsomste.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Les også: Her er 2009s verste sitat
Les også: Ukens beste sitater
Les også: Ukens beste sitater

Ukens kjendiser er Tina Fey, Chelsea Handler, Tracy Morgan, Jonathan Rhys Meyers, Stephen Colbert, Bruno Tonioli, Fergie, Heidi Klum, Amanda Seyfried og Chris Rock.

tina«Det første jeg vil gjøre veldig klart er at det ikke blir noe konebytting»Komiker Tina Fey om å hvordan en dobbeltdate med Brad Pitt og Angelina Jolie ville utartet seg.
kate«Hun er søppel. Men på en fin måte»Bruno Tonioli, dommer på den amerikanske utgaven av «Skal vi danse», om innsatsen til åttebarnsmor og realitykjendis Kate Gosselin.
justin«Når får vi sett panna di?»Talkshowvert Chelsea Handler om Justin Biebers kjennetegnende hårsveis.
tracy«Det mest romantiske jeg noensinne har gjort for dama mi: jeg lakket tåneglene hennes.»Tracy Morgan viser en ny side av seg selv til Oprah Winfrey.
fergie«Noen ganger lurer jeg meg selv, og tenker for eksempel at pommes frites er gift».Fergie avslører hemmeligheten bak sin slanke figur.
stephen«Du får mailen din, du kan surfe på nettet, musikk, video – du kan skygge for øynene dine i sola og bare se hvor kjapt du kan fikse en deilig salsa!»Stephen Colbert presenterer iPad på «The Colbert Report».
heidi«Jeg er ikke så opptatt av kostymer i senga, for å være ærlig... Foreløpig holder vi det fint og krydret på den fronten.»Heidi Klum om samlivet med ektemannen Seal.
«Jeg syntes Henrik 8. var kjekkere enn han ble malt av Hans Holbein... Jeg har jo sett tjukkasbilder av Brad Pitt også, når paparazziene får tatt ham fra en uflatterende vinkel en dårlig morgen»«The Tudors»-skuespiller Jonathan Rhys Meyers om rollefiguren sin, Henrik 8.
amanda«Første gang jeg møtte Nicholas Sparks (forfatteren bak «Dear John») sa jeg; «jeg elsker bøkene dine, spesielt «Suzanne's Diary for Nicholas». Men den har han ikke skrevet. Det var James Patterson».Amanda Seyfried om sin største jobbflause.
chris«Jeg kommer aldri til å bli en av de som drar ned til havet for å mate haiene. Jeg mater de hjemløse i stedet.»Chris Rock i intervju med People.

Denne saken ble første gang publisert 11/04 2010.

Les også