Underholdning

Travis Scott adresserte utroskapsryktene subtilt under konsert

Ser ut som at ting er tilbake til hverdagen for stjernerapperen og Kylie Jenner.

BRA IGJEN: Travis Scott kom med en oppfording til fansen om å alltid sette familien først, og kalte samtidig kjæresten Kylie Jenner for «wifey».
BRA IGJEN: Travis Scott kom med en oppfording til fansen om å alltid sette familien først, og kalte samtidig kjæresten Kylie Jenner for «wifey». Foto: Swan Gallet/wwd/rex/shutterstock/NTB scanpix
Sist oppdatert

Forrige uke meldte flere medier at Kylie Jenner (21) skal ha anklaget kjæreste og barnefar Travis Scott (26) for utroskap.

Hun skal ha funnet såkalt «bevis» på dette på rapperens telefon, og han avlyste konserten han etter planen skulle holdt i Buffalo torsdag forrige uke. Kanselleringen skal ha skjedd på grunn av sykdom.

Scotts pressetalsperson uttalte da at rapperen benekter anklagene overfor TMZ, som meldte nyheten først.

Nå har Travis Scott hintet mot ryktene på sin egen måte under en konsert senere forrige uke:

- Husk å sette familien din først, sa rapperen til publikummet under konserten i Madison Square Garden i helgen, skriver Us Weekly.

Han omtalte også Kylie Jenner som «wifey» i en shout-out, før han forlot scenen.

Vi regner med at dette betyr at det er tilbake til god stemning i Jenner-/Scott-leiren, og det var jammen bra, med tanke på forrige ukes drama med Jordyn Woods og den angivelige utroskapen NBA-stjerne Tristan Thompson har utsatt Khloe Kardashian for via henne.

Denne saken ble første gang publisert 04/03 2019, og sist oppdatert 04/03 2019.

Les også