Vi Menn Poker

Thor er med

Norsk pokers gudfar, fantastiske Thor Hansen, har selvskreven plass på Team Vimennpoker i år igjen.

Sist oppdatert

Først og fremst velkommen til enda et år i Team Vimennpoker Thor.

- Takk! Det er kjempekoselig å være med igjen. Det er gøy å ha noen å heie på og fighte sammen med, forteller Thor, som fortsatt er sponset av NordicBet.

Om pokeråret 2016 så langt trekker han fram den koselige, men ikke så innbringende, turen til Riga og GamingHill Experience.

- Ellers har det ikke skjedd så mye hittil i år, sier han.

Det siste er imidlertid en sannhet med modifikasjoner. Det var nemlig ganske nylig en turnering kalt Thor Hansen Open. Naturlig nok med sjefen sjøl som vinner.

- Jeg måtte jo ta den. Det var jo et ganske stort felt også, med 118 spillere til start, forteller han.

Gleder seg

Neste stopp er imidlertid Dublin, og NM i poker, og Thor Hansen gleder seg som en unge.

- Å ja. Jeg er veldig glad for å kunne dra dit enda en gang. Jeg trodde jo det skulle bli med den første. Jeg ser veldig fram til å reise til Dublin. Oppleve atmosfæren og alt det som er rundt. Det er moro det å vinne penger og sånn, men trofeer er ikke så farlig. Men bare det å være der, sier han.

Men alle som har spilt poker en stund, senest 117 spillere i Thor Hansen Open, vet at når han setter seg ned ved filten, så handler det ikke lenger bare om å være der for den rutinerte ringreven.

- Ja, jeg har vel et par gode resultater fra de siste årene, sier han.

I fjor ble han nummer sju i 8 game, og året før fikk han en tredjeplass i Fixed-øvelsen.

- Jeg skal jo spille alt i år også, om sjansen byr seg. Mine største sjanser har jeg nok i de mindre feltene, main event vinner man vel hvert 1500. år eller noe sånt. Men jeg skal jo spille den også, sier han.

Venter på at de gjør feil

Han vil ikke peke ut noen favoritt til å bli årets spiller.

- Det tør jeg neste ikke si noe om. Det er jo så stor bredde akkurat nå, og jeg vil jo ikke tråkke på noen tær, sier han.

Om de havner på bord med Thor skal de uansett få kjørt seg.

- De begynner jo å bli gode alle disse unggutta, så det blir jo gjerne sånn at jeg må sitte og vente på at de gjør en feil. Jeg har jo mye rutine, og ser jo ganske fort hva de holder på med. Så retter jeg meg etter det, sier han.

En dag av gangen

Hva som skjer etter NM har ikke Thor noen plan om enda.

- Jeg har ikke lagt noen planer. Jeg hadde en periode fri fra cellegiften, og den hadde nok utviklet seg litt, så nå er det på'n igjen. Det blir runder med cellegift på onsdag og torsdag, og så drar jeg til Dublin på fredag. Jeg tar nye bilder annen hver måned, så jeg vet jo ikke hvordan det kommer til å ligge an framover. Jeg må neste bare ta en dag om gangen, sånn har livet blitt, sier han.

Han tenker seg om en liten stund.

- Men jeg lever helt fint med det altså, avslutter han.

I dag lanseres for øvrig boka om Thor Hansen digitalt, med nytt kapittel og videointervjuer. Du kan bestille boka her eller gå inn på Facebooksiden for mer info.

Denne saken ble første gang publisert 08/03 2016, og sist oppdatert 01/05 2020.

Les også