Konkurrentene fikk merke uvanen til Thomas Numme

Thomas Numme holdt de andre deltakerne våkne: Jeg tenkte: «Er det en motorbåt der ute?»

Da de ti kjendisene bodde tett på hverandre under TV-innspillingen, oppsto det et støyproblem. Det ble løst ved hjelp av ørepropper.

<b>HARDKJØR:</b> Monas føtter fikk kjørt seg under TV-innspillingen. – Sandaler ser ikke så pent ut nå, for det er mye greier på beina mine, forteller hun.
HARDKJØR: Monas føtter fikk kjørt seg under TV-innspillingen. – Sandaler ser ikke så pent ut nå, for det er mye greier på beina mine, forteller hun. Foto: Discovery
Sist oppdatert

De ti deltagerne i den kommende sesongen av «71º nord kjendis» har for lengst kommet hjem etter å ha vært på den strabasiøse turen i norsk natur.

Da Her og Nå snakket med gjengen under Discoverys høstlansering, kunne de avsløre noe av det mest krevende med TV-innspillingen.

Thomas Numme snorker

– Det var stort sett jeg som lagde bråk, sier Thomas Numme (51) mens han smiler lurt.

– Jeg snorker en del. Det kan du spørre de andre deltagerne om, hvor mye snorking det var. Men jeg følte at det gikk veldig fint. Det var utdeling av ørepropper og sånn, men jeg vet ikke hvordan de andre hadde det med snorkingen min, fortsetter Thomas til latter fra sine turkamerater.

Les også: Thomas Numme fikk klar beskjed av datteren

<b>ÅRETS GJENG:</b> Fra venstre bak: Tshawe Baqwa, Agnete (Agnetesh) Husebye, Rasmus Wold, Silya Nymoen, Birk Ruud. Fra venstre første rad: Mona Berntsen, Thomas Numme, Cecilia Brækhus, Petter Schjerven og Aurora Gude.
ÅRETS GJENG: Fra venstre bak: Tshawe Baqwa, Agnete (Agnetesh) Husebye, Rasmus Wold, Silya Nymoen, Birk Ruud. Fra venstre første rad: Mona Berntsen, Thomas Numme, Cecilia Brækhus, Petter Schjerven og Aurora Gude. Foto: Discovery

Hvor stort problem ble snorkingen til Thomas?

– Jeg tenkte av og til: «Er det en motorbåt der ute?», men det var bare Thomas som snorket. Jeg måtte ha ørepropper for å takle det. Det var veldig digg, for det hjalp, forteller Youtuber Agnete Husebye (25).

– Med ørepropper var det greit. Det gikk bare inn i lydbildet. Det var bare å akseptere at det hele tiden var en generell lyd der hele natten, legger komikeren Rasmus Wold (30) til.

Verkende kropper

Flere av deltagerne rapporterer samtidig om at hardkjøret de ble utsatt for i den norske fjellheimen har satt sine spor på kroppen.

– Min kropp er generelt preget. Jeg har fortsatt lemster, er støl, har knær som verker og en albue som er rar. Det har absolutt satt sine spor. Jeg venter med spenning på at ting bare skal forsvinne, forteller Petter Schjerven (53).

– Kroppen har det egentlig ganske bra, men den ser kanskje ikke så bra ut. Jeg har fått veldig stygge føtter, sier danseren Mona Berntsen (31).

Hvordan er din kropp etter turen, Thomas?

– Jeg er ikke så herjet etter turen, men for første gang på over 15 år var vekta under 90 kilo. Legg merke til ordet «var». Jeg har gått opp igjen de kiloene allerede, ler Thomas.

Les også: (+) Nils (82) slakter Farmen: – Disse mentorene, stakkars folk!

<b>LAGDE LYD:</b> Thomas sto for det meste av bråket under innspillingen, nemlig ved å snorke på nattetid.
LAGDE LYD: Thomas sto for det meste av bråket under innspillingen, nemlig ved å snorke på nattetid. Foto: Discovery

Artikkelen ble opprinnelig publisert i Her og Na nr 27 2021

Denne saken ble første gang publisert 13/08 2021, og sist oppdatert 13/08 2021.

Les også