Sophie Elise troner alene på toppen

Hvis noen skulle være i tvil om hvem som er Norges største blogger.

Foto: Sophielise.blogg.no
Publisert

(SIDE2): Hvem som skal kunne smykke seg med tittelen Norges største blogger er en stadig pågående kamp. Plassen på toppen av blogglisten er attraktiv, og betyr ikke bare at du har flest lesere - det betyr også at du blir enda mer attraktiv for annonsører.

For å finne ut hvordan bloggerne posisjonere seg når det kommer til trafikk, er det bare å gå inn på Blogglisten.no.

Og der er tallenes tale klar! Sophie Elise EIER bloggtoppen!

Det har vært et godt år for Side2-blogger Sophie Elise. Ikke bare har hun vist muskler og gjeninntatt toppen på blogglisten. Hun ble tidligere i høst kåret til Årets Blogger på Se & Hørs store Kjendisgalla, hun har fått massiv positiv oppmerksomhet etter flere utspill i flyktningdebatten, hun har vært gjest hos Lindmo, programleder hos Tusvik og Tønne- og virkelig tatt steget ut fra jenterommet og inn i offentligheten.

Foto: Screenshot

Og trafikken på bloggen hennes har eksplodert! Bare i går hadde Sophie Elise over 400 000 sidevisninger på bloggen, og det er det ingen andre som er i nærheten av. Samlede sidevisninger på bloggen hennes sist uke er svimlende 1 328 039!

Oslo 20151123. Sophie Elise kåres til Årets blogger under Kjendisgallaen 2015 på Chat Noir i Oslo.
Oslo 20151123. Sophie Elise kåres til Årets blogger under Kjendisgallaen 2015 på Chat Noir i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

- Jeg er utrolig imponert over utviklingen til Sophie Elise i 2015, sier Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum. - Hun har gått fra å være en typisk rosablogger, til å bli en viktig stemme, som stadig oftere ytrer seg i samfunnsdebatten. Det blir spennende å følge henne videre i 2016.

Sophie Elise var programleder på Tusvik og Tønne på TV2 tidligere i høst.
Sophie Elise var programleder på Tusvik og Tønne på TV2 tidligere i høst. Foto: Tv 2

Nå er det visst et ordtak som heter noen sånn som at du ikke skal blåse i ditt eget horn (altså ikke skryte av deg selv), men Side2 synes allikevel det er stas at Sophie Elise, som er vår blogger, troner alene på toppen igjen!

Denne saken ble første gang publisert 15/12 2015.

Les også