Slutt for Top Model

Etter 22 runder er det kroken på døra for modell-programmet.

Publisert

(SIDE2): America’s Next Top Model har gitt oss «fryktløse» poseringer og Tyra Bank som venninne. Nå er det slutt – etter 22 omganger med håpefulle modellspirer.

- Tyra mail! Tenker på at #ANTM22 blir den siste runden. Jeg mener det er på tide. Må bildene dine for alltid være «fierce», tvitrer Banks.

ANTM kom første gang på luften i 2003, og da jaktet programmet på mer tradisjonelle modeller. Siden har det vært lavere jenter, flere fasonger og former, og også menn.

LES også: Slik gikk det med «Top Model»-deltakerne

Foto: (The CW)



- Jeg har lyst å takke Tyra og Ken for alle årene med suksess, ved å etablere et show som ikke bare er populært i USA, men over hele verden, uttaler presidenten i TV-kanalen CW, Mark Pedowitz.

I Norge har Top Model gått i fire sesonger, samt flere skandinaviske versjoner. Siste sesong i Norge gikk for to år siden.

LES også: Nå har norske Erik blitt samboer med Tyra Banks

Pressesjef i TV3, Line Vee Hanum, sier til Side2 det ikke blir flere her hjemme med det første.

- Top Model har vært en populær serie på TV3 i alle år, og den norske versjonen har skapt mange TV-øyeblikk, overskrifter og ikke minst modellkarrierer. Det var ekstra gøy da vi fikk inn Top Model-ikonene Nigel Barker som fotograf i en episode, og selveste Tyra Banks som gjestedommer i finalen i 2013, sier  Vee hanum.

- Top Model er imidlertid et litt smalt TV-program, i hvert fall i Norge, så seertallene gjenspeilet ikke alltid den enorme produksjonen bak programmet. Vi har ikke laget en norsk versjon siden 2013, og har heller ingen nåværende planer om å lage noen ny sesong.

LES mer: Top Model-dommer: - Du ser feit ut

Denne saken ble første gang publisert 15/10 2015.

Les også