«Skal jeg spille Lance? Det er galskap!»

Hollywood-kjekkas koblet til filmen om Armstrongs fall.

Foto: (Reuters/Scanpix)
Publisert

Ingen er vel overrasket over at det nå jobbes med filmmanus som omhandler Lance Armstrong.

Men blir det fiksjon eller dokumentar? Det kan man kanskje lure på etter at biblioteker i både Sydney og London valgte å flytte bøkene hans til seksjonen for fiksjon, eller fri diktning – om du vil.

Fra USA meldes det nå at Paramount og filmskaper J.J. Abrams har kjøpt rettighetene til biografien «Cycle of Lies: The Fall og Lance Armstrong».

Cooper: - Hadde vært interessert
Da tok det selvsagt heller ikke lang tid før det i Hollywood ble satt i gang spekulasjoner om hvem som skulle få rollen som «Lance» i filmen om Lance.

- Jeg hadde vært interessert i det. Jeg synes han er fascinerende, uttalte Hollywood-kjekkasen Bradley Cooper til BBC i forrige uke.

38-åringen fra Pennsylvania er kanskje mest kjent her hjemme for sin rolle i Hangover-filmene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Skjermdump fra Hangover

Da rettighetshaver Abrams nevnte for et amerikansk nettsted at «de to hadde snakket sammen om rollen», fikk spekulasjonene virkelig bein å gå på.

Så heftig at Cooper igjen følte behov for å snakke ut om ryktene:

- Herregud, det er galskap! Jeg var i Manchester, og var gjest på et morgenshow hos BBC. Jeg hadde ingen anelse om hva intervjueren snakket om. Jeg visste ikke engang at J.J. (Abrams) hadde rettighetene, sier han ifølge flere filmblogger.

Hvem mener du bør spille Lance i filmen om Armstrongs fall? Kom med ditt innspill i kommentarfeltet under artikkelen!

Se Armstrong «framføre Creep»
For den tidligere US Postal-rytterens del har kanskje stormen rundt ham roet seg noe etter at han la kortene på bordet overfor Oprah Winfrey.

Det hindrer naturligvis ikke folk i å ha det morsomt på Armstrongs bekostning. Her kan du se en video der Armstrong framfører sin egen versjon av Radioheads «Creep» i Oprah’s studio.

Men hvem som skal spille ham i filmen om Armstrongs fall, det har vi altså ikke fått svaret på foreløpig.

Forslag?

Denne saken ble første gang publisert 29/01 2013.

Les også