Sjekk den monsterkaka!

Det går med mye blod, gørr og hjernemasse når man skal lage den perfekte zombiekaka.

Publisert

(SIDE2:) - Er hjernen klar?

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Det er en vanlig dag på bakeriet til Buddy Valastro. Kakemesteren har fått nok en uvanlig kakebestilling, og denne gangen skal gjengen lage en zombiekake.

Råtten pynt
Ved hjelp av sjokolade, fudge, falskt blod og konditorfarge skaper italiensk-amerikaneren den ekleste kaka du kanskje har sett.

- Jeg ville at det skulle være en buffet av kjøtt og råtne greier som zombien kunne spise, forklarer Valastro.

Familiebedrift
Han er fjerde generasjons baker, og kjent som kakeverdens Tony Soprano, uten sammenligning for øvrig. Det går nok mer på at Buddy også er fra New Jersey, og av italiensk bakgrunn.

I sin egen dokusåpe «Cake Boss» får vi se de utroligste kaker bli skapt fra bunnen av, et håndtverk Buddy lærte fra sin egen far.

Far og sønn tilbrakte mangfoldige timer sammen på bakeriet, der de drømte om at en dag skulle Carlo's Bake Shop bli berømt. Med eget TV-program kan man trygt si at Buddy har nådd drømmen, etter farens altfor tidlige død.

Kakene er blitt svært populære, og koster vanligvis mellom 70 og 110 kroner per person som skal spise den. En bryllupskake til 200 personer vil altså komme på over 13.000 kroner.

Se «Cake Boss»- marathon på TLC Norge søndag 27. juli. Hele sesong én blir vist fra klokken 12.00 til klokken 18.30.

3447