Sex á la «Stars Wars»

Her er de optimale sexstillingene til ære for de ikoniske stjernekrigerne.

Foto: (Thinkstock)
Publisert

Star Wars er den mest populære filmserien gjennom tidene. Og det har nærmest blitt sett på som helligbrøde å bedrive harselas med serien i enkelte sirkler.

Stjernekrigerne har en ihuga og ekstremt dedikert fanskare. Men etter at Seth Greens animerte serie Robot Chicken peilet seg inn på det høyt elskede metauniverset, med George Lucas velsignelse vel å merke, ble det med ett mer stuerent å spøke med Star Wars.

Så vi lar oss inspirere av disse fantastiske karakterene - og Askmen.com - og presenterer herved Star Wars' sexstillinger.

Måtte styrke og stamina være med deg.

1. Jabba the Butt

Vi forstår at å kalle opp en sexstilling etter denne sleske gangsterpuddingen ikke synes å være den mest pirrende ideen, men han er tross alt en av de mest brunstige karakterene i Star Wars' historie.

Bare ikke forestill deg denne slimete kriminelle kingpinen under utførelsen av denne stillingen, da er det vel en viss fare for festen i boxeren blir avlyst.

Sitt horisontalt på enden av sengen og strekk ut beina slik at føttene hviler på gulvet, kvinnen sitter over skrevs deg med ryggen til.

Her har du orkesterplass til hennes rumpe. For å tilføre en ekstra piff, la henne ikle seg en gull bikini under forspillet dere. Det er forøvrig ingen god idé å kalle henne Jabba the butt...

2. Hand-Solo

I motsetning til hva du først måtte anta ut fra tittel, så involverer ikke denne egentilfredsstillelse. Han-Solo var en av galaksen største kvinnebedårere før han roet seg ned med vakre Leia.

Han måtte sikkert aldri ty til egenutførte håndjagere, da han sannsynligvis fikk en Twi'lek slavejente til å gjøre det snuskete for ham. Så hvorfor skal du?

Så la din kjære føre deg til orgasmen. Kjærtegn av bønneposer med en hånd, mens den andre hånden føres rytmisk opp og ned din stolte lightsaber i en korketrekkerbevegelse. Spytt eller lube er et must.

3. The Force

I Star Wars' univers, er The Force et metafysisk energifelt skapt av alle levende vesener. Det har makten til å intensifisere naturlige fysiske og mentale ferdigheter, og kan manifestere seg gjennom telekinesis, telepati, hypnose, forsterket empati samt forkunnskap.

Men, glem alt dette. Det som gjelder i denne stillingen, er styrke og makt. Tro det eller ei, men en del kvinner tenner på sex av den mer røffere varianten. La henne legge seg bakover, plasser leggene hennes på skuldrene dine og kjør på. Dette er nok en soleklar favoritt hos Yoda også.

4. The XXX-Wing

Oppkalt etter kampflyene i alliansen og med fokus på det intrikate visuelle. Du og din kjære ligger på siden, med ansiktet vendt mot hverandre.

Få henne til å senke skrittet sitt over dine edlere deler, mens hun slynger beina rundt kropen din. Sirkle midjen hennes med leggene dine, ta tak i hennes lår og begynn elskovsdansen.

Et speil er essensielt, slik at dere kan nyte synet av hverandres eskapader i en X-Wing. Denne seksuelle manøvreringen vil ikke ødelegge The Death Star, men det er nok stor overhengende fare for at kvinnen din vil eksplodere i en heftig orgasme.

5. The Jar Jar Brinks

Det kom vel ikke mye godt ut av Jar Jar Binks, denne klumsete, velmenende Gungan (George Lucas såkalte komiske alibi i de tre siste filmene, et humoristisk forsøk som gikk ad undas).

Men når universet gir deg sitroner, hvorfor ikke lage en herlig, forfriskende lemonade av det?

Bruk den innestengte frustrasjonen du måtte føle mot denne ufordragelige karakteren, til å ha den mest lidenskapelige og skjødesløse sexen i manns minne.

Er du av den mer sjenerte typen, prøv dette: Få henne til å bøye seg bakover, la all vekt hvile på heler og skuldre. Her får du et lekkert overblikk over hele hennes kropp og dette vil forhåpentligvis få det irriterende bildet av Jar Jar ut av hodet ditt for en stakket stund.

Hun er i en mer åpen og såkalt sårbar posisjon, noe som kan føre til at du også vil senke dine stressede skuldre og følgelig slippe hemningene løs.

6. C-3POn Her

Foto: (Thinkstock)

Selv om den andre mest elskede droidene i Star Wars-universet er en engelsk gentleman (i en robots kropp), er ikke denne stillingen for den sarte sjelen.

Til ære for C-3POs gylne innpakning, ta kvinnen din med i dusjen (beklager så mye C-3PO, grunnet rustfare må du nok vente utenfor).

Få henne til å slynge beina rundt midjen din mens du holder henne oppe, med vannsprut og halvklaus blir det leken sexfiesta. Splish-splash. Nå har vi det gøy. For å toppe det kan en gulldusj kanskje være rosinen i pølsa for enkelte.

Denne saken ble første gang publisert 09/11 2010.

Les også