Ser du hvorfor Nelson ble provosert av dette bildet?

- Tenk om noen unger går forbi og blir påvirket av dette.

STÅR PÅ DEN GULE STREKEN: I realiteten var det ikke det lesbiske paret som provoserte brasilianeren, men mannen som sto og ventet på toget i bakgrunnen. Foto: Facebook / Nelson Felippe
STÅR PÅ DEN GULE STREKEN: I realiteten var det ikke det lesbiske paret som provoserte brasilianeren, men mannen som sto og ventet på toget i bakgrunnen. Foto: Facebook / Nelson Felippe
Publisert

(SIDE2):Noen ganger blir en spøk du opprinnelig hadde planlagt for deg og dine nærmeste venner blåst ut av proposjoner. Det var det som skjedde da Nelson Felippe postet et bilde av et lesbisk par på en togstasjon i Brasil på Facebook i går kveld.

Ved hjelp av an lang humoristisk tekst, ble det som først fremsto som en svært provoserende post, tatt med både latter og smil, og posten til Nelson deles nå varmt på sosiale medier.

Dårlig rollemodell

Teksten Nelson skriver under bildet begynner med «Jeg er ikke fordomsfull. Jeg synes alle mennesker skal få gjøre det de vil med sine liv, men jeg synes det er absurd at jeg skal tvinges til å se på det».

Deretter fortsetter brasilianeren med «Hva mennesker gjør privat er deres sak, men det de gjør i offentligheten angår meg. Jeg blir provosert av at denne oppførselen nå skal betraktes som normal. Det kan være farlig, hva om det skjer en ulykke?» spør han sine Facebook-følgere.

Deretter leder han opp mot tekstens klimaks, og avslutter med den overraskende slutten:

«Hva vil skje med et barn som ser dette hver eneste dag? Barna kan tro at det er normalt å stå på den gule streken mens de venter på toget. Så, gjør aldri som den mannen i bakgrunnen. Følg jentenes eksempel», avslutter han.

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Denne saken ble første gang publisert 09/04 2015.

Les også