Ser du hva som ikke stemmer med dette bildet?

Det ser ut som et bilde av fem venninner i et badekar, men det er én skummel detalj.

MERKELIG: Dette bildet dukket først opp på Imgur, og ved første øyekast ser det ut som en gjeng venninner i et badekar. Men nå du legger merke til den nifse detaljen på bildet, er det umulig å ikke få litt gåsehud.
MERKELIG: Dette bildet dukket først opp på Imgur, og ved første øyekast ser det ut som en gjeng venninner i et badekar. Men nå du legger merke til den nifse detaljen på bildet, er det umulig å ikke få litt gåsehud. Foto: Imgur
Publisert

(SIDE2): Et bilde av en jentegjeng i et badekar har den siste tiden fått folk til å grøsse på Imgur

Bildet viser fem unge kvinner sittende i badekaret mens de smiler mot kamera. 

Ved første øyekast er det tilsynelatende ingenting merkelig ved scenen, men hvis du tar deg to minutter og ser, vil du antakeligvis få øye på en lite hyggelig detalj. 

Les også: Noe er galt med dette bildet. Ser du hva? 

Se på bildet igjen: 

Foto: Imgur

Ser du det fortsatt ikke? Vi har laget en rød ring for å hjelpe deg: 

Foto: Imgur

 

I nedre, venstre hjørnet av vinduet kan man ane konturene av et menneske som presser seg mot vinduet. 

Nyheter24 skriver at det er usikkert hvorvidt bildet er en spøk eller ikke. Det er heller ikke kjent om de unge kvinnene eventuelt kjenner vedkommende, eller om det er en ukjent person. Uansett er bildet skummelt i seg selv. 

Les også: Millioner grøsser av dette bildet. Ser du hvorfor? 

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Screen9v2

Denne saken ble første gang publisert 24/12 2016.

Les også