«SKAL VI DANSE» 2023

Regina «Myra» Tucker: – Det er jo kjemperart

Myra og Jørgen Nilsen var dansepartnere i åtte uker før lørdagens «Skal vi danse»-exit. Hun er glad for at nettopp Jørgen ble hennes makker.

<b>MYRA OG JØRGEN:</b> Myra og Jørgen røk ut av dansekonkurransen lørdag 14. oktober, og havnet dermed på en 6. plass.
MYRA OG JØRGEN: Myra og Jørgen røk ut av dansekonkurransen lørdag 14. oktober, og havnet dermed på en 6. plass. Foto: Thomas Andersen/TV 2
Publisert

Lørdag var det rapperen Regina Tucker (28), bedre kjent som Myra, som måtte forlate dansekonkurransen.

– Opplevelsen av å være med i Skal vi danse tar jeg med meg for resten av livet, fortalte Tucker til Klikk.

– Og å stå opp tidlig på morgenen. Jeg er ikke et morgenmenneske, men vi har trent på morgenen, for det gjør Jørgen. Jeg har måttet pushe meg på det, men nå tror jeg at jeg kommer til å fortsette med det! Bare ikke ta meg på ordet, lo hun.

Les også: «Skal vi danse» 2023: – Fullstendig galskap at jeg er med

<b>DUELL</b>: I lørdagens danse-duell sto det mellom Regina Myra Tucker og Jørgen Nilsen, mot Ulrikke Brandstorp og Tarjei Svalastog.
DUELL: I lørdagens danse-duell sto det mellom Regina Myra Tucker og Jørgen Nilsen, mot Ulrikke Brandstorp og Tarjei Svalastog. Foto: Thomas Andersen/TV 2

Dansepartneren

Myra og Jørgen har danset sammen i åtte uker, og Myra fortalte at noe av det rareste har vært å være så nær et ukjent menneske, som det man er med dansepartneren sin.

– Det har vært veldig rart. Se for deg at du skal hoppe ut fra sommerferien og inn i et rom sammen med noen du ikke kjenner fra før, og så er det noen som sier at dere to skal være der inne sammen alene, hver dag i to måneder. Det er jo kjemperart!

– Så blir man jo fort kjent, og det er en veldig karakter-byggende ting. Du møter deg selv i døren og du må tilpasse deg et annet menneske. Det er som et sosialt eksperiment.

Myra satte stor pris på at hun fikk nettopp Jørgen som sin dansepartner.

– Jeg har lært utrolig mye om meg selv. Blant annet å måtte pushe meg selv lenger enn det jeg egentlig har lyst til, som jo gjør deg tøffere. Jeg har også lært å gjennomføre hver gang, og at det ikke trenger å være perfekt så lenge man gjør det med hjerte, fortalte hun.

Les også: Regina «Myra» Tucker: – Det er ting jeg bærer med meg som jeg må bearbeide

Mye nerver på lørdager

Hun røpte også hun hva hun syntes har vært det beste og det vanskeligste med deltakelsen.

<b>SAMBA</b>: Regina «Myra» Tucker og Jørgen Nilsen danset samba kvelden de måtte forlate parketten.
SAMBA: Regina «Myra» Tucker og Jørgen Nilsen danset samba kvelden de måtte forlate parketten. Foto: Thomas Andersen/TV 2

– Skal vi danse er mye tøffere enn det man tror. Du skal finne motivasjon til å trene hver eneste dag og lære seg noe man ikke kan fra før, så man føler seg mye utilstrekkelig. Så eksponerer man seg selv veldig mye. Det gjelder både på parketten og på dansesenteret som jo er skummelt, sa hun.

– Jeg syntes det beste med «Skal vi danse» har vært lørdagene. Da har man så sykt mye nerver, og jeg må alltid kjempe med meg selv for å komme meg ut på parketten. Så kommer jeg ut, og da har jeg bare lyst til å gjøre det hundre ganger til!

Denne saken ble første gang publisert 17/10 2023.

Les også