vi menn poker

Professoren til topps

Team Vimennpokers professor Henrik Tollefsen gikk helt til topps i en Highroller i Macao i kveld.

Sist oppdatert

Macao Poker Cup nummer 21, eller MPC21 om du vil, er godt i gang i Macao, og norske spillere er i ferd med å gjøre sakene sine svært godt. Mikal "alltid ITM, aldri på FT" Blomlie (hans eget sitat) tok sin 15. tellende cash for bare fire dager siden og i dag gikk altså Henrik Tollefsen helt til topps i en highroller. 59 spillere startet turneringen, og førsteplassen betalte 1,465 millioner Hong Kong dollars (omtrent 1,1 mill NOKs). Det er rett og slett imponerende.

Han startet dagen med en av de minste stackene, men spilte seg inn på finalebordet med den tredje største.

Med to spillere igjen var Tollefsen solid chippie, og selv om motspillere Lo dobla seg to ganger på de første to hendene, holdt det ikke inn. Til slutt var det en 97 mot KT som skulle bli vinnerhånda for Tollefsen, der han traff nieren på turn.

Sjenk

- Jeg er selvsagt veldig glad for å vinne. Det var en berg- og dalbane av en dag, og jeg hadde flaks i noen viktige situasjoner og det endte veldig bra til slutt, slo en lykkelig Henrik Tollefsen fast til Pokerstarsblog.

Til Vimennpoker utdypet han noe.

- Det var en highroller med 59 til start, veldig middelmådig nivå og flyten var tilstede til slutt, slo han fast, før han tok seg en real fest. Vel fortjent!

Denne saken ble første gang publisert 01/08 2014, og sist oppdatert 01/05 2020.

Les også