Vi Menn Poker

Nytt teammedlem

To år på rad har han blitt nummer to i kåringen av årets onlinespiller, i år sikter Preben Stokkan mot onlinetittel OG Gullhånda.

Sist oppdatert

Preben Stokkan hadde nok et solid pokerår i 2015. Han er Norges suverent beste turneringsspilleronline, og ved flere anledninger i fjor var han helt i toppen av Pocketfives som er den mest anerkjente rangeringen av onlineturneringer. Han avsluttet året med en sterk 22. plass i EPT Praha, og har ambisjonene i orden for 2016.

- Satser på at 2016 blir et solid år! Spillet sitter veldig bra om dagen og jeg skal spille mye. Målet er å være med i toppen på Vi menn-lista, forteller han.

En av dem som har advart om at Preben kan komme til å bli god i år er Felix Stephensen. Nå røper Preben at de to har et veddemål gående.

- Det viktigste blir å slå Felix!!! Vi har et bet om hvem som får flest poeng i år, bekrefter han.

Skal spille mye

Om forskjellen på å spille live og online sier Preben:

- Alt går veldig sakte live, mens online er det action hele tiden. Liker fortsatt veldig godt å spille live, spesielt hvis det hyggelige folk å prate med rundt bordet.

Likevel er det online han har startet best, også i år. I begynnelsen av februar shippa han Thursday Thrill på Pokerstars, for litt over 100K euro.

- Det er høydepunktet så langt. Live har jeg bare spilt EPT Dublin og noen sideeventer uten suksess. Men jeg har planer om å spille mye live i år. Alle EPT-stoppene, WSOP og NM i Dublin, forteller han.

I Dublin skal han spille det meste.

- Jeg tenker å spille alt utenom 8-game. Tror jeg stiller ganske sterkt i alle eventene utenom PLO. Jeg har veldig trua i Heads Up eventen, sier han. - Men der jinxa jeg vel det.

Vi gleder oss i hvert fall til å følge det nybakte medlemmet av Team Vimennpoker utover året.

- Takk! Det er ikke feil å være med på vimmennpoker-laget!

Denne saken ble første gang publisert 01/03 2016, og sist oppdatert 01/05 2020.

Les også