Åpenhjertig Pernilla Wahlgren

– Jeg har vært ganske ulykkelig privat

Pernilla Wahlgren gjør suksess både profesjonelt og privat, men livet til artisten har slett ikke alltid vært en dans på roser.

<b>PERNILLA WAHLGREN:</b> Pernilla Wahlgren har i sommer fått det ærefulle oppdraget å lede «Allsang på Skansen» på Sveriges Television. Artisten fikk gode kritikker etter premieren.
PERNILLA WAHLGREN: Pernilla Wahlgren har i sommer fått det ærefulle oppdraget å lede «Allsang på Skansen» på Sveriges Television. Artisten fikk gode kritikker etter premieren. Foto: Claudio Bresciani / TT
Publisert

Livet smiler til den svenske artisten og influenseren Pernilla Wahlgren (55). Pernilla, som hver tirsdag denne sommeren leder «Allsang på Skansen» på SVT1 og NRK2, lykkes tilsynelatende med alt hun holder på med.

– Jeg er så glad for at det går så bra nå, og at jeg viser alle at livet ikke er slutt etter 50, sier Pernilla i et intervju med Aftonbladet.

Les også: Therese Johaug: – Jeg bare lå i senga og gråt

TV-serien «Wahlgrens verden»

Hun mener hun aldri har vært så lykkelig som hun er nå.

– Det kommer av at det ikke alltid har gått så bra for meg. Jeg har ikke alltid vært så lykkelig. Tvert imot har jeg vært ganske ulykkelig privat. Det er derfor jeg er så utrolig takknemlig nå.

– Jeg tror jeg aldri har bedt så mye til Gud som jeg gjør nå. Jeg er redd alt dette skal forsvinne, sier hun til avisen.

<b>STOR SUKSESS:</b> TV-serien «Wahlgrens verden» har vært en medvirkende årsak til at Pernilla og datteren Bianca nå lykkes med det meste de foretar seg. Serien har også mange seere i Norge.
STOR SUKSESS: TV-serien «Wahlgrens verden» har vært en medvirkende årsak til at Pernilla og datteren Bianca nå lykkes med det meste de foretar seg. Serien har også mange seere i Norge. Foto: Produsentene

– Iblant spør jeg meg selv om jeg virkelig kan være så takknemlig og glad. Men da pleier jeg si til meg selv: Nei, vet du hva Pernilla: Du har hatt mange tøffe år, dette fortjener du!

Les også: (+) Vi var som skapt for hverandre. Så fortalte jeg hva som hadde skjedd på jobbintervjuet

Kjæresten Christian Bauer

På 1980-tallet var hun en av Sveriges største og mest populære artister, men fortsettelsen bød på mange skuffelser.

TV-serien «Wahlgrens verden», som hadde premiere i 2016, ble en gedigen opptur for Pernilla. Nå gjør hun ikke bare suksess på TV og som artist. Hun er også aktuell både med egne hudprodukter, viner og kleskolleksjon.

Pernilla kan også glede seg over at forholdet til de fire barna er bedre enn noen gang, at hun er forelsket og nyforlovet med Christian Bauer, snart skal bli farmor for første gang og nettopp har flyttet inn i sitt spesialbygde drømmehus.

Denne saken ble første gang publisert 19/07 2023.

Les også