🌴Paradisebloggen🌴

Paradise Hotel uke 6: Mister og Miss Universe og uventet utsjekk

Ukens tema er Mr & Miss Paradise Fitness edition. De aller fleste er glade for å slippe dans, sang og teater, mens Tea Kristine bryter ut i gråt over at det er fitness som er i fokus denne uken.

Mister og Miss Paradise Fitness Edition.
Mister og Miss Paradise Fitness Edition. Foto: TV3
Sist oppdatert

Mandag

- Jeg syntes ikke det var noe koselig å komme opp å se at det var fitness edition for jeg føler meg ikke akkurat god der på en måte, sier hun mens hun gråter.

Kine kommer inn som ukens nye gjest. Hun har én dag på seg å velge en partner. Hvem enn hun velger får ikke lov til å delta i Mr & Miss Paradise 2019. Fitnesskonkurransen består av to deler der den første blir bedømt på posering, antrekk, hår og makeup, og ansiktsuttrykk. Den andre delen er en underholdningsbiten der de får poeng basert på underholdningsverdi, publikumsappell og kreativitet.

Kine kjenner igjen Andreas under innsjekk og sier at han er skikkelig kjekk. Hun får velge to gutter som skal vise henne rundt på hotellet. Hun velger Andreas og Mario. Hun får klarsignal på at hun kan splitte Andreas og Jamilla.

Kine er ukens nye deltaker.
Kine er ukens nye deltaker. Foto: TV3

Det er en real fitness uke og plutselig sprader Emil Meek inn da han skal være dommer i Mr & Miss Paradise.

Kine får en melding om at hun allerede skal velge en partner under dagens fest. Kine står midt i mellom to allianser da hun enten velger å stille seg med Tix eller å stå med Markus som er del av Thea sin allianse.

Tirsdag

Kine viker ikke for sine begeistering for Andreas, så velger derfor å splitte Andreas og Jamilla. Det får Jamilla til å storme avgårde. Nå er jamilla ut av konkurransen, og de andre starter å lage et show for dommer Emil Meek.

Kine valgte å splitte Jamilla noe som gjorde at du nesten gikk i fistel.
Kine valgte å splitte Jamilla noe som gjorde at du nesten gikk i fistel. Foto: TV3

Onsdag

Velkommen til Mister og Miss Paradise 2019. Meek blir virkelig imponert over Thea og Adrian som går helt inn i rollene som fitnessutøvere.

Tea Kristine som tidligere var gråten valgte å håndtere oppgaven med å velge en morsom vri på de klassiske fitness positurene. Emil Meek koste seg under hele showet.

Selv om Mario og Sofie virkelig imponerte, så var det Thea og Adrian som vant siden de tok konkurransen seriøst og prøvde å konkurrere som ekte fitnessutøvere med at de vise frem alle de klassiske positurene, mens de andre lagene gikk for mer den tullete varianten med parodi.

Ved vinne fikk de gå på date. Det var mer en digg mat på bordet, nemlig en mulighet til å frede noen til ukens parsermoni.

Mister og Miss Paradise er det største å vinne utenom hovedpremien. Thea og Adrian gikk "all in" og vant.
Mister og Miss Paradise er det største å vinne utenom hovedpremien. Thea og Adrian gikk "all in" og vant. Foto: TV3

Torsdag

Thea og Adrian velger å gi fredningen til sin allierte Jamilla. Henrik og Tea Kristine føler seg utsatt, og vet ikke helt hvordan de skal sikre at de begge er her til neste uke. Sofie går rundt på hele hotellet for å sikre seg selv ved å få Tea Kristine ut.

Jamilla som kan låse seg med en gutt velger selvfølgelig Mario siden hun har vært ute etter Sofie siden hun kom inn på hotellet. Mario reagerer med sjokk "Kødder du?! Det kommer til å smelle i neste uke", sier han mens han rister på hodet.

Sjokkerende exit. Det var vel ingen som trodde at noen kunne klare å spille ut Sofie, men Thea og Adrian klarte det. Det ble den mest aggressive exiten hittil.
Sjokkerende exit. Det var vel ingen som trodde at noen kunne klare å spille ut Sofie, men Thea og Adrian klarte det. Det ble den mest aggressive exiten hittil. Foto: TV3

Sofie vil ikke engang klemme eller si farvel til Thea, Adrian og Jamilla da hun forlater Paradise Hotel.

Denne saken ble første gang publisert 27/04 2019, og sist oppdatert 29/04 2019.

Les også