🌴Paradisebloggen🌴

Paradisebloggen uke 4: Superhelter, superkleint og kjærlighetstriangel på Paradise Hotel

En meteoritt treffer hotellet og gir alle superkrefter. «Paradise»-Sofie mener at hun er udødelig inne på hotellet, men hun er kanskje ikke så sterk som hun tror.

Foto: TV3
Publisert

Mandag

Foto: TV3

Deltagerne møter uka med nye krefter, eller heller superkrefter. Alle parene blir tildelt superheltdrakter, og alt er helt strålende før en ny deltaker kommer inn for å splitte et par. Jamilla har én dag på å bestemme seg for hvem hun vil splitte og bli låst med. Hun blir ikke særlig imponert av noen av guttene.

Sofie mener at det finnes en makt for den jenta som blir sendt på solo, så hun plotter med sin allianse for hvem som skal splittes for å få ut Thea. På den andre siden prøver Thea å få Jamilla til å stille seg bak Mario for å splitte Sofie og Mario.

Sofie føler seg som kongen på haugen, men alt faller sammen da Mario kliner med Tea Kristine. Det faller ikke i god jord, så hun bestemmer seg for å kline med Simen for å hevne seg.

Tirsdag

Sofie sin sterke allianse begynner å sprekke opp da ingen melder seg til å bli splittet for hennes del. Lea og Tea Kristine mener at Sofie har såpass mange hun kan stille seg bak at de ikke trenger å ofre seg for hennes del. Noe Andreas bekrefter da han sier at hans fortid med Sofie gjør at han vil ofre Lea for hennes del.

Foto: TV3

Jamille har ingen kjemi med noen av guttene utenom Robin, og velger derfor å støtte Thea og Robin ved å gå bak Mario. Sofie setter sine isblå øyne i nakken på Jamilla mens hun må belage seg på tre dager på solo.

Gruppen får beskjed at det har blitt lagt diamanter rundt på hotellet, og de to som samler inn flest skal møtes til duell. Henrik og Mario samler inn flest diamanter, mens en nærmest tårevåt Robin vet at dette betyr at dette kan få fatale konsekvenser for hans allianse da Henrik og Robin prøver å få han og Thea ut.

Foto: TV3

Under kveldens fest sier Sofie at hun er ofrer Lea for å redde seg selv, mens dette blir sagt står Lea og lytter til. Lea sier at hun ikke vet hva hun skal tro om det er sagt for spillet sin del eller om det er sant.

Onsdag

Det er klart for dagens konkurranse: Mental show-down mellom Henrik og Mario. De skal si en påstand og konkurrenten skal gjette om det er sant eller usant. De som klarer å gjette flest riktig vinner en makt. Mario sitt eneste mål er å redde Sofie, og klarer dermed å slå Henrik. Makten han blir gitt er å reverse ukens parsplitt eller splitte noen andre. Han velger å reverse splitten slik han er tilbake med Sofie.

Foto: TV3

Hittil i Paradise Hotel så har Jamilla hatt den hardeste innsjekken da de fleste har gått imot henne, spesielt da han valgte å splitte Mario og Sofie. Dette ender i en krangel der samtlige går etter Jamilla på en meget ufin måte. Det heter seg opp under Pandoras eske der Henrik går etter Jamilla for å spørre om hvorfor hun valgte å gå bak Mario.

Han mener at det var ufint å velge en gutt uten å diskutere det med dem først. Mobbing eller diskusjon, ikke godt å si fra Henrik sin side.

Torsdag

Jamilla innrømmer ganske kjapt at hun ikke har det bra der hun våkner opp på solo, eller neida, hun har det tipp topp, tommel opp. Hun er igjen Commando Swapper og må splitte et par og velger å splitte Andreas og Lea. Han sier bak lukkede dører at han heller ville ha gått med speedo i ett år.

Foto: TV3

Jamilla sier under parsermonien at gruppa burde være flinkere til å ta imot de nye siden hun føler at man blir bare skippet ut. Tea Kristine kommer med motsvar med å ramse opp alle som er ny, og sier at hun har jobbet for at de skulle fortsette å være her. Mario blander seg inn og sier at det er Jamilla sin feil grunnet holdningen hennes.

Foto: TV3

Henrik fikk Tea Kristine og Lea bak seg, og valgte Tea Kristine selv om han vurderte å holde Lea der.

Denne saken ble første gang publisert 08/04 2019.

Les også