🌴Paradisebloggen🌴

Sex i badekaret og «Ex on the Beach» på «Paradise Hotel» uke 3

Det ble sagt at Paradise Hotel ble nærmest gravlagt etter at«Ex on the Beach» fikk en norsk versjon . Tvert imot, de tok like greit temaet inn på hotellet.

GOD STEMNING: Gutten får et nært forhold i denne uken på Paradise Hotel.
GOD STEMNING: Gutten får et nært forhold i denne uken på Paradise Hotel. Foto: TV3
Sist oppdatert

Mandag

Deltakerne våkner opp til temaet «Sex on the Beach», som selvfølgelig kommer fra Pærra sin store konkurrent; «Ex on the Beach». Samtlige får panikk, utenom Robin som har vært med i den svenske utgaven av programmet. De spekulerer i hvilken type eks det blir - ekser, eksdeltakere eller dette årets gamle Paradise-deltakere. Og velkommen skal du være, Henrik! Den glade bergenseren som gikk ut under den første uken.

Mens jentene tar det rolig og sminker seg, så drar guttene det bokstavelig talt lengre med å ha runkering. Robin tar seg til og med en runde med badekaret. Teambuilding på høyt nivå.

TØRKE: Lea synes at guttene har mer interesse i hverandre enn jentene, og det får vi vel bevist.
TØRKE: Lea synes at guttene har mer interesse i hverandre enn jentene, og det får vi vel bevist. Foto: TV3

I «Ex on the Beach»-ånd er det padden som styrer. Tea Kristine får oppgaven i å lese opp hva padden sier, og hun klarer nesten ikke å si hva som står der. «Mario, du må pakke sakene dine for ferien er over.» Den ene etter den andre knekker sammen idet Mario blir bedt om å dra hjem. Walid knuser det meste han kommer over.

PADDEN RÅR: Mario blir sendt hjem.
PADDEN RÅR: Mario blir sendt hjem. Foto: TV3

Neida, dette er jo ikke «Ex on the Beach», så Mario blir fortalt at joda han har fortsatt god tid til å tulle videre i sitt kjærlighetstriangel med Sofie og Bettina. Han er jo faktisk den eneste som lager drama på hotellet for øyeblikket.

Denne uken er det åpnet for alle å sove med hvem de vil, og Mario fikk velge å ha med noen inn på suiten. Og da valgte han Bettina, og det falt ikke i god jord hos hans partner Sofie. Let the games begin.

Se klippet med deltakernes tårevåte reaksjoner når Mario blir sendt hjem:

Tirsdag

«Det er ikke rart det er tørke blant guttene når de er mer interessert i hverandre enn jentene», sier Lea oppgitt. Mario derimot løper mellom Sofie og Bettina og sier at han bare «koser» med dem. Noe Sofie begynner å sette spørsmålstegn ved da hun spør om hva han og Bettina gjorde under sin første natt på suiten.

Andreas AKA Tix er tilbake igjen - denne gangen er han kanskje litt mer klar for å stå på for hva han vil. Det er klart for kostymefest nærmest sponset av Kondomeriet. Mario har endret meningen sin om Bettina etter en rolig natt på suiten og sier til at han vil ha henne ut. For å berolige Bettina så sier han at hun er hans nummer én. Mens i virkeligheten er at bare ute etter å redde Sofie.

Bettina og Sofie snakker for første gangen sammen om at de begge holder på med Mario.

Onsdag

Robin drar på date med Marthe for å bli bedre kjent. Og det er ikke date på stranden uten at en eks kommer. Nå er det Thea som er tilbake. Robin er storfornøyd med å ha henne tilbake. Det er ikke Sofie og Henrik, spesielt ikke Henrik siden Thea sendte Henrik hjem.

Inspirert av godeste Melina er det en "du er ikke en dritt"-sermoni der jentene skal velge den de vil ha på hotellet.
Bettina blir ikke valgt og blir da sendt hjem.

DRITTEN I MIDTEN: Bettina ble ikke valgt av de andre jentene og ble sendt hjem.
DRITTEN I MIDTEN: Bettina ble ikke valgt av de andre jentene og ble sendt hjem. Foto: TV3

Torsdag

Henrik og Walid er bestevenner, men Henrik plotter for å få han ut.

BESTEVENNER: De er forskjell på spill og vennskap da Henrik kommer tilbake som en sterk spiller etter å ha vært sendt ut.
BESTEVENNER: De er forskjell på spill og vennskap da Henrik kommer tilbake som en sterk spiller etter å ha vært sendt ut. Foto: TV3

Walid og Sebastian blir sendt hjem, og Walid er skuffet over guttene da han hadde blødd for dem, men han vet at de har ikke gjort noe for å holde han der.

Denne saken ble første gang publisert 29/03 2019, og sist oppdatert 29/03 2019.

Les også