Vi Menn Poker

Ørjan Skommo på teamet

Ørjan Skommo har vært lei av poker i vinter, men når NM nærmer seg blir han som vanlig farlig.

Sist oppdatert

Som i fjor på denne tiden har Ørjan Skommo vært skikkelig lei av poker i vinter, og han har ikke vært å se på verken EPT-stopp eller på herjingene i Asia sammen med Henrik Tollefsen, Mikal Blomlie og de andre. Nå nærmer deg seg imidlertid NM, og når Ørjan får ferten av pokerfilt vet vi at alt kan skje. I fjor ble han Norgesmester i 8-game og Tre casher i WSOP.

Først og fremst gratulerer som medlem av Team Vimennpoker i år igjen.

- Takk for det. Alltid hyggelig å være med.

Fortell litt om pokeråret ditt så langt, det har vært litt stille?

- Det har vært veldig stille. Var fryktelig lei på slutten av fjoråret, og det kombinert med dårlige resultater gjorde at jeg trengte en lengre pause. Så de siste månedene er den eneste pokeren jeg har spillt på nett.

NM i Dublin nærmer seg, hva skal du spille og hva tenker du om mulighetene dine i de ulike turneringene?

- Jeg skal spille alle tittelturneringer, og liker å tro at jeg har veldig bra muligheter i alle sammen. Men høyest forventninger har jeg nok i 8-game og main event.

Blir det tittel to år på rad?

- Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste for at det skal skje.

Hva er dine styrker som pokerspiller?

- Jeg har studert spillet mye, og har et godt teoretisk fundament. I tillegg har jeg spillt poker i over 10 år nå, nesten 5 år profesjonelt, og det har gitt bra med erfaring.

Hvem er verdens beste pokerspiller i dag?

- Det er umulig å svare på, poker spilles i så mange ulike former og det er så mange forskjellige poker-spill. Men Mustapha Kanit er favorittspilleren min, når det kommer til NLHE turneringspoker.

Hva er planene etter NM?

- Har ingen.

Team-kompis Henrik har tatt en solid ledelse på Vi Menn-lista. Noen sjanse til å ta igjen ham, tror du?

- Det er alltid sjanse. Trengs ikke mer til enn en grovbink i en større turnering for å gå forbi. Men han herjer ganske hardt i Asia om dagen, så han får finne seg i å være favoritt.

Denne saken ble første gang publisert 02/03 2016, og sist oppdatert 01/05 2020.

Les også