- Mye store pupper i Norge

Side2 møtte moteguruene Trinny og Susannah. Dette mener de om norske kvinner.

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Publisert

OSLO/(SIDE2): Trinny Woodall (47) og Susannah Constatine (49) har reist verden rundt i et håp om å inspirere menn og kvinner til å kle seg bedre.

Nå er de to moterådgiverne i Norge for å hjelpe det norske folk til å bli mer stilfulle og Side2 møtte duoen under innspilling i hovedstaden.

- Ingen av oss har vært her før, men vi har blitt tatt godt tatt vare på og da føler man seg også tiltrukket til det landet. Vi har fått sett litt av Norge og det er et vakkert land, sier Trinny til Side2.

Med sitt nyeste TV-konsept, «Trinny & Susannah’s Makeover Mission» er hun og makkeren på nordlige trakter for å lage «Trinny & Susannah - oppdrag Norge». De to britene er tydelig slitne etter en lang dag med TV-innspilling, men til tross for at det allerede er ettermiddag har duoen flere timer med jobb foran kamera før de kan ta kvelden.

- Kvinner har brede skuldre
De legger allikevel ikke skjul på at de liker tilværelsen som omreisende TV-personligheter og de forteller gjerne hva de synes om norske kvinner.

- Jeg har sett at mange kvinner har brede skuldre og det er mye store pupper, sier Susannah til Side2, mens makkeren nikker bekreftende.

- Jeg vet ikke om det er på grunn av all treningen at de er så bredskuldret her. Det kan være en fordel for en kvinne å ha brede skuldre, men mange ganger kan det være vanskelig å kle seg feminint når man har brede skuldre og man kan ende opp med å se ganske maskulin ut, sier hun videre.

- Får henne til å kle av seg
Moteguruene er foruten det å kle opp folk også kjent for å fremheve de positive sidene med menneskene de møter og ved å få de som er med til å se seg selv i et annet lys har duoen bidratt til å øke selvtilliten til mange en mann og kvinne.

- Programmet har blitt en hybrid mellom Oprah og det vi gjør. Jeg vet ikke hva det er, men kvinner er veldig klare for og åpne seg opp for oss, sier Susannah

Men det er ikke bare å åpne seg opp kvinner gjør for TV-personlighetene. De lar også klærne falle.

Trinny og Susannah fikk nemlig mye oppmerksomhet da de reiste rundt i Storbritannia og fikk kvinner til å kle seg naken, og de bekrefter at også en norske utgaven av programmet vil det bli litt nakenhet.

- Av og til møter vi kvinner som ikke ser det vi ser og da får vi de til å kle av seg til BH-en og trusen bare for å få de til å se hvor bra de ser ut, forteller Trinny.

Dette kan ha bydd på probleme da begge programlederne er begge av den oppfatning at norske kvinner ikke er altfor komfortable med å vise mye hud.

- I England når det er bitende kaldt så ser man kvinner som går nedover gaten iført en blitteliten shorts og bar mage. Her har kvinner en tendens til å ta på seg litt mer klær. Jeg tro de er mer reservert og litt for selvbevisste til å vise for mye hud, sier Susannah.

- Noen ganger kan det være slik at de ikke kan gå på en catwalk uten å ha på seg et par tykke tights. Da sier vi bare «Du ikke trenger å ha og på deg tights. Du har fantastiske ben så ta på deg litt fuktighetskrem og så blir det bra», ler hun.

- Men hva er best? Å vise for mye hud eller for lite?

- Viser du for mye så er det ikke sexy. Har du store pupper og former kan du være sexy bare ved å vise figuren og uten å vise for mye hud. Skal du gå med noe utringet så sier vi at da bør du ikke ha på deg noe veldig kort. Skal du gå med noe veldig kort så bør du ikke gå med noe svært utringet. Det er enten eller, svarer Trinny.

«Trinny & Susannah - oppdrag Norge» har premiere på FEM mandag 27. februar.

Denne saken ble første gang publisert 19/01 2012.

Les også