Raser over Metallica-billettsalg

- Jeg er drittlei av å bli lurt, sier fan.

Publisert

(SIDE2): Tidligere var det mulig å kjøpe de fleste konsertbilletter på alle landets postkontor, skriver VG. Nå er det bare et sted i Norge man kan møte opp i egen person for å få kjøpt billetter til storkonsertene - i skranken på Oslo Spektrum.

Bandet skal spille to konserter i Norge til sommeren - 17. og 30. juli. I løpet av 18 minutter var billettene til ekstrakonserten solgt ut.

BAKGRUNN: Metallica-billetter revet bort

- Jeg er drittlei av å bli lurt av pengegriske nordmenn, og av å være et offer for dårlig koordinering mellom arena, Billettservice og postkontor, sier Metallica-fan Jan Erik Haglund til VG. Han bor i Høyanger i Sogn og Fjordane og har hatt problemer med å få tak i billetter på sitt lokale postkontor for å se favorittbandet. Han har vært nødt til å ty til svartebørsen for å se sine helter når de har gjestet Norge.

Billettservice, som formidler billetter til de fleste store konsertene i Norge, opplyser til avisen at det er arrangørene ved hver enkelt konsert som tar stilling til hvorvidt billettene skal være tilgjengelige på alle landets postkontorer.

- På disse konsertene er det ofte praksis at folk bare kan kjøpe et begrenset antall billetter, noe som er teknisk vanskelig å gjennomføre på postkontorene, sier administrerende direktør Kjell Arne Orseth.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 19/11 2008.

Les også