Kjendis-DJ funnet død

Sammen med crackpipe og piller.

Foto: (AP/Scanpix)
Publisert

(SIDE2): Fredag kveld ble DJ AM alias Adam Goldstein (36) funnet død i sin leilighet, et år etter at han overlevde en alvorlig flyulykke sammen med Travis Barker fra Blink-187.

Nettstedet TMZ , som var det første nettstedet til å rapportere om dødsfallet, forteller at piller og en crackpipe ble funnet i hjemmet hans. DJ-en har tidligere slitt med narkotika, men skal ha vært nykter i nesten 10 år, skriver 730.no.

Kilder TMZ har snakket med sier posttraumatisk stresslidelse etter flyulykken og et brudd med American Apparel-modellkjæresten Hayley Wood (22) i forrige uke kan ha fått ham til å ta opp narkotikabruken.

Se video:Jay-Z ønsker DJ AM velkommen tilbake

DJ AM har tidligere vært forlovet med Nicole Richie og vært sammen med popstjernen Mandy Moore og den kanadiske supermodellen Jessica Stam.

Hans siste, kryptiske Twitter-oppdatering, som siterer Grandmaster Flash and the Furious Five, er fra tirsdag:

- New York, New York. Big city of dreams, but everything in New York ain't always what it seems.

Mange kjendiser publisert triste Twitter-beskjeder om den sympatiske Philadelphia-mannen i kjølvannet av dødsfallet, blant andre Lindsay Lohan og Ashton Kutcher.

Se også: DJ AM var venn med norske Patrick Hauge

Patrick Hauge tok nyheten om bortgangen tungt.

- Jeg fikk høre om det i natt, og det er helt tragisk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg er fortsatt ganske satt ut, sier en forfjamset Patrick Hauge til 730 på telefonen fra ferie i Frankrike.

Denne saken ble første gang publisert 29/08 2009.

Les også