Gjett hva han spiser på julaften?
Norsk magasin med eksklusivt Bob Dylan-intervju.

(SIDE2): Dylan er aktuell med albumet «Christmas in the heart» og hva er da mer naturlig enn å snakke om jul?
Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!
Det er gatemagasinet =Oslo som har fått den profilerte musikeren i tale. I intervjuet er julen gjennomgangstema.
Les Side2s anmeldelse av albumet: Dylans styggvakre jul
- Det var mye snø, bjelleklang, julesangere som gikk fra hus til hus, sleder i gaten, klokker som klang og naive skuespill, sier artisten til magasinet på spørsmål om hvordan han husker julen fra sin egen oppvekst.
Potetmos og saus
Kjendiser spiser også julemat, og på Dylans middagsbord står det tradisjonsrik kost som hos mange andre. Julemiddagen består av potetmos og saus, stekt kalkun og kålrabi, nepe, biscuit dressing, maisbrød og tranebærsaus.
Den beste julegaven
Intervjuet handler mye om musikk, og spesielt julesanger. =Oslo vil også vite hva som er den beste julegaven artisten noen gang har fått.
- La meg tenke ... Det må være en slede, sier han.
Intervjuet i sin helhet kan du lese i =Oslos januarutgave.