Fyllekjørte med helikopter

Tommy Lee (46) har igjen havnet i trøbbel.

Foto: (Getty Images)
Publisert

(SIDE2): Den notoriske badboyen Tommy Lee er kanskje best kjent for sitt turbulente ekteskap med 90-tallsikonet Pamela Anderson.

Men den spreke 46-åringen har helt siden starten av Mötley Crüe-karrieren hatt en unik evne til å havne i trøbbel med jevne mellomrom. Siste tilskudd på en etterhvert tettgrodd stamme er fyllekjøring med helikopter (!).

Innrømmet drikking
Ifølge nettstedet TMZ så Los Angeles-politiet Tommy Lees helikopter i Glendale-området, da det fløy under og «for nære» et LAPD-helikopter. Etter at piloten hans ble beordret om å lande på Van Nuys flyplass, begynte letingen etter den skyldige. Ti minutter senere ble han angivelig funnet på et hotell i nærheten, hvorpå han innrømmet at han hadde drukket.

Mannen ble øyeblikkelig tatt med til politistasjonen for promilletesting. TMZ kan også røpe at piloten utrolig nok hadde fått vodka av en flyplassansatt etter landing.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tommy Lee slipper unna
Den berømte trommeslageren forlot på sin side åstedet kjapt, og slipper etter rapportene straffeforfølgelse, siden han kun var passasjer.

Hans pilot er derimot i trøbbel etter hendelsen, og vil bli etterforsket av FAA (Det amerikanske luftfartsverket).

Denne saken ble første gang publisert 02/02 2009.

Les også