Comeback til millioner

Michael Jackson får mye penger om han går på scenen i London.

Publisert

(SIDE2): Popkongen vil nok tjene mye på sitt jubileumsalbum «Thriller - 25th Anniversary Edition», men noen kroner ekstra blir det om han gidder å gjennomføre 30 konserter i London.

Litt mer enn 25 år etter at «Thriller» revolusjonerte platebransjen er det mange som fortsatt vil se Michael Jackson på en scene. Det gjør at arrangørene er villig til å betale 30 millioner dollar for de 30 konsertene. Det skulle bli 170 millioner norske kroner.

Ifølge Fox News er det AEG Live som gjerne vil betale disse pengene til den legendariske artisten. De vil at han skal holde konsertene i Londons Millennium Dome. Her har The O2 arena en publikumskapasitet på 17.551. Ganger man dette antallet med 30, kan et samlet besøk på disse konsertene komme opp i 526.530.

Tilbudet garanterer for minst ti millioner dollar og like mange konserter. Det hele kommer an på etterspørselen, men det kan arrangeres opptil 30 konserter. I kontraktsforslaget heter det at hver ekstra konsert vil gi Jacko ytterligere en million dollar.

AEG Live har også satt noen krav til artisten. De vil at Michael Jackson fremfører samtlige låter fra albumet «Thriller» og alle konsertene må gjennomføres i løpet av 2008. Jubileumsåret for den legendariske utgivelsen, melder Expressen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også:

Denne saken ble første gang publisert 14/02 2008.

Les også