- Brystreduksjonen truer karrieren

«Why change a winning team?», lurer Lene Alexandra Øiens manager på etter at hun fjernet 1,2 kilo silikon fra puppene.

Publisert

(SIDE2): Lene Alexandra Øiens (26) singel «My Boobs Are Ok» skal lanseres i England til sommeren, men hennes internasjonale manager Gert Holmfred mener lanseringen må avlyses, skriver VG.

- Lanseringen der bygger først og fremst på TV-opptredener, og nå er forutsetningene for at Lene Alexandra gjør sin berømte «boob-shake» og synger «My Boobs Are Ok» ganske annerledes, sier han. Danske Holmfred og hans selskap TMC Nordic har i over et år arbeidet med å lansere Lene Alexandras puppemusikk i over 32 land. Manageren sier til avisen at han ble sjokkert da han fikk vite om hennes brystreduksjon.

- Det er klart det slår meg; «why change a winning team?». Det er Lene selv som har skapt artisten Lene Alexandra, og gjort karriere ved å synge om sine bryster, sier Holmfred.

BAKGRUNN: Fjernet 1,2 kilo silikon

Christer Falck, som er 26-åringens tidligere talsmann, synes det er lite klokt av Øien å ha fjernet silikonimplantatene.

- Det er som om verdens beste fotballspiller Torres skulle amputere begge beina fra kneet og ned rett før EM-finalen, sier Falck til VG.

Lene Alexandra Øien ønsker ikke å kommentere saken.

Vinn Samsung-mobiler i smsquizen!

Denne saken ble første gang publisert 09/07 2008.

Les også