Britney is back!

Startet «Circus Tour» med hemmelig VIP-konsert.

Foto: (Splash News)
Publisert

(SIDE2): Den offisielle åpningen av live-comebacket «Circus Tour» finner sted i New Orleans i kveld, men dagen før dagen fikk 50 av Britneys aller største fans oppleve en eksklusiv VIP-konsert på New Orleans Arena.

I fantastisk form
27-åringen så ifølge Splash News ut til å være i fantastisk form i sine mange sirkus-relaterte antrekk. Hennes 22 låter lange sett ble delt inn i fire deler, kalt «Circus», «House Of Fun», «Freakshow/Peepshow» og «Electro Chic».

De aller største hitsene, som «Toxic», «Baby One More Time» og ferske «Womanizer» var selvsagt med, og på et tidspunkt ble hun løftet høyt opp i luften av en trapesartist. I løpet av showets 90 minutter danser hun også provokativt inne i et bur og blir sagd i to - akkurat slik det skal være på sirkus!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

K-Fed og barna er med
På turnébussen har Britney med seg sønnene Jayden James og Sean Preston, samt sin egen far Jamie Spears.

Noe mer overraskende er det kanskje at eks-mannen Kevin Federline er med i Britneys entourage. Men ifølge rapportene er K-Feds tilstedeværelse begrunnet med at begge foreldrene skal kunne se Jayden James og Sean Preston mens turnéen pågår.

Britney skal spille 25 konserter på sin nordamerikanske turné, som avsluttes 28. april i Rosemont, Illinois. I tillegg skal popprinsessen spille to konserter i London i juni, nærmere bestemt på O2 Arena.

Denne saken ble første gang publisert 03/03 2009.

Les også