Modellens tips til unge menn

Brooklyn Decker (23) har klare datingråd for menn under 25. Men er de til å stole på?

Foto: Faksimile (Esquire)
Publisert

(SIDE2): Modellen Brooklyn Decker (23) synes å dukke opp overalt for tiden. Hun er kanskje mest kjent for å pryde forsiden av 2010-utgaven av Sports Illustrated Swimsuit Issue 2010, men har også jobbet for Victoria's Secret.

Decker har en spirende karriere i TV og film også, og har gjesteopptredener i blant annet «Ugly Betty» og «Chuck». I år er hun dessuten filmaktuell med en rolle i «Just Go with It» med Adam Sandler og Jennifer Aniston.

Kanskje derfor hun ble valgt til å pryde februarnummeret av Esquire?

Vi har lest gjennom hele intervjuet med Decker i magasinet (så slipper du, det var ganske kjedelige greier), og trukket ut det eneste fornuftige som ble formidlet – nemlig et sentralt datingtips for menn.

Decker er gift med tennisspilleren Andy Roddick, men den 23 år gamle modellen har etter sigende litt erfaring på området likevel.

– Menn må lære seg å legge alt fram i lyset med en gang. Nok er nok med dette datingspillet, sier Decker til magasinet.

– Når det kommer til kvinner i 20-årene handler alt om datingspillet. Menn kunne komme kvinner i forkjøpet dersom de bare kastet alt ut på bordet. Gå rett på sak, anbefaler modellen.

Foto: CARLO ALLEGRI (REUTERS)

Esquires utsendte lar seg imidlertid ikke så lett overbevise, og mener rådet bare er noe vås. Han vil vite hva hun mener om unge menn.

– I begynnelsen av 20-årene vil gutter bare ha, ha, ha og ha. Ikke utsett alle for dine behov hele tiden. Det blir man veldig fort lei av, om du skjønner hva jeg mener? Jeg ønsker ikke å forandre noen, men det er det der, sier hun.

Når gutta blir litt eldre, mener Decker at det skjer en forandring til det bedre.

– Etter 25 forsvinner egoet ut døren, mener modellen.

Vi vet nok ikke helt det, men 23 år gammel amerikansk modell har kanskje andre erfaringer enn oss.

Sjekk ut video, bilder og hele intervjuet med Brooklyn Decker på nettsiden til Esquire.

Foto: (AFP/Scanpix)
Foto: Jeff Christensen (AP)

Denne saken ble første gang publisert 01/02 2011.

Les også