Mo: - Kritikken går innpå meg

Jan Fredrik: - Jeg kan ikke sitte der og si det er bra, når jeg ikke føler at det er det.

Foto: Thomas Reisæter (TV 2)
Publisert

HELLERUDSLETTA (SIDE2): - Jeg prøver å dele min opplevelse av hva jeg hørte han gjorde i dag. Og dessverre så ble jeg skuffet over begge låtene. Jeg forsøkte å formidle det på en så positiv måte jeg kunne, sier «X Factor»-dommer Jan Fredrik Karlsen til Side2.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

- Landet ikke låta, var ikke til stede
I fredagens «X Factor»-sending kritiserte han favoritten Mos opptreden på en rekke punkter.

- Føler ikke at du klarte å lande låta, være til stede, og at du brukte veldig lang tid på å finne en eller annen retning uten å komme dit, sa Jan Fredrik Karlsen under sendingen.

Til Side2 forklarer Karlsen at han bare delte sin ærlige mening.

- Jeg klarer ikke å sitte/og sitter der, hvis det er det jeg føler, og juge. Om det er riktig eller ikke, det får andre vurdere. Men det må være riktig for meg, sier Karlsen.

- Trist med sånn kritikk
Selv ble Mohammed «Mo» Abdi Farah påvirket av Jan Fredrik Karlsens slakt.

- Det er trist å få sånn kritikk. Det går jo inn på meg. Men samtidig kan man ikke forvente bare å få positive tilbakemeldinger. Man vet jo aldri hva dommerne kommer til å si. Jeg vet ikke om det er rettferdig kritikk. Men jeg er bare fornøyd med meg selv og at jeg ga alt, sier Mo til Side2.

Selv om kritikken går inn på ham, sier Mo at han er forberedt på alle tilbakemeldinger.

- Jeg tåler kritikk. Det gjør jeg også som person. Man vil selvfølgelig høre positive ting, men jeg tåler også negative tilbakemeldinger. Det gjør en bare sterkere, sier Mo til Side2.

- Håper ikke seerne lar være å stemme
Mo, som lørdag kveld kjemper om finaleplass, er ikke veldig bekymret for at kritikken skal ødelegge finalesjansene hans.

- Jeg håper ikke seerne lar være å stemme på meg på grunn av kritikken, men at det bidrar til at kanskje flere stemmer, sier Mo.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

3940

Denne saken ble første gang publisert 03/12 2010.

Les også