Forelsket Mia Gundersen med kjæresten Alexander

Mia Gundersen (61) møtte sin 15 år yngre flamme på Tinder

Mia Gundersen fant kjærligheten på appen Tinder i fjor. Nylig debuterte den flotte artisten og kjæresten Alexander på den røde løper sammen.

<b>KJÆRESTEN ALEXANDER:</b> Mia Gundersen og 15 år yngre Alexander har det godt om dagen, og paret deler ofte bilder av sin kjærlighet i sosiale medier.
KJÆRESTEN ALEXANDER: Mia Gundersen og 15 år yngre Alexander har det godt om dagen, og paret deler ofte bilder av sin kjærlighet i sosiale medier. Foto: Morten Bendiksen
Publisert

Kjendiser og kulturpersonligheter kastet glans på den røde løperen da den nye norske storfilmen «Munch» hadde premiere på Colosseum kino i Oslo.

Filmen skildrer livet til en av våre største kunstnere gjennom tidene, og har fått gode anmeldelser i dagspressen.

En som koste seg på kinopremieren var scenedronningen Mia Gundersen (61), som kom arm i arm med sin nye kjæreste Alexander (46).

– Jeg gleder meg til å se filmen. Edvard Munch var en utrolig spennende mann. Jeg skulle likt å ha noen samtaler med ham en sen kveld, bare for å høre hvordan han tenkte, sier Mia til Her og Nå.

Les også: (+) Mia Gundersen (59) om skilsmissen, alderen og Tinder-daten som forbløffet henne

<b>MIA GUNDERSEN:</b> Mia har tidligere vært gift med fotografen Marcel Leliënhof (56), men de gikk fra hverandre i 2016. Her er hun sammen med sin nye kjæreste, Alexander (46).
MIA GUNDERSEN: Mia har tidligere vært gift med fotografen Marcel Leliënhof (56), men de gikk fra hverandre i 2016. Her er hun sammen med sin nye kjæreste, Alexander (46). Foto: Morten Bendiksen

Kjæresten Alexander

Artisten og skuespilleren avslørte at det var første gang hun hadde med sin nye flamme på den røde løperen.

Født: 27. oktober 1961

Alder: 61 år

Fra: Stavanger

Yrke: Sanger og skuespiller

Kjæreste: Alexander (46)

Se mer

– Vi er jo i startfasen av forholdet og holder oss mye hjemme. Dette er den første røde løper sammen, og det er ikke vanlig for han, for å si det sånn. Men det er veldig fint, understreket hun.

Det var i desember 2022 at Mia avslørte at hun hadde funnet kjærligheten på nytt med 15 år yngre Alexander.

For tiden opptrer skuespilleren for fulle hus i musikalen «Sister Act», og det var på nyttårsaften hun delte et kyssebilde med sin utkårede i sosiale medier.

Alexander avviste imidlertid at det var skummelt å møte pressefotografer for første gang sammen med Mia.

– Det er ikke så skummelt, jeg koser meg. Det kan hende det blir flere premierer, sier han med et smil.

Alexander bekrefter også at det går bra med det ferske kjærlighetsforholdet.

– Det er veldig koselig. Jeg har det kjempefint sammen med Mia.

Les også: Egor Filipenko: – Har fått forbud mot å ta med damer hjem

Møttes på Tinder

Mia har tidligere vært gift med fotografen Marcel Leliënhof (56), men i 2016 delte de nyheten om at de gikk fra hverandre etter 14 års ekteskap.

Sammen har de barna Amente (26) og Daniel (18). Mia har tidligere innrømmet at bruddet var tøft, og at det har vært vanskelig å finne kjærligheten på nytt.

Tidligere i år fortalte hun at paret traff hverandre på datingappen Tinder.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle treffe en på Tinder, for jeg har jo vært der en stund. Jeg har ikke vært så flink til å date, for jeg har fått noen få – men veldig mislykkede dater, fortalte hun til «God morgen, Norge» og utdypet hva hun falt for hos kjæresten.

– Først og fremst er han veldig ærlig, han er god til å kommunisere. Han er veldig emosjonell og egentlig er vi ganske like der. Vi utfyller hverandre veldig godt og vi har det skikkelig gøy sammen, sa hun.

Disse kjendisene møtte Her og Nå på kinopremieren «Munch» på Colosseum kino i Oslo:

<b>MORTEN OG ANDERS:</b> Skal vi danse-profilen Morten Hegseth og ektemannen Anders Riiber koste seg på premieren.
MORTEN OG ANDERS: Skal vi danse-profilen Morten Hegseth og ektemannen Anders Riiber koste seg på premieren. Foto: Morten Bendiksen
<b>FABIAN OG CATHARINA:</b> Den tidligere Oslo-ordføreren Fabian Stang og kona Catharina Munthe fikk en date på kinopremiere.
FABIAN OG CATHARINA: Den tidligere Oslo-ordføreren Fabian Stang og kona Catharina Munthe fikk en date på kinopremiere. Foto: Morten Bendiksen
<b>LISE OG BÅRD ESPEN: </b>Stjernekokken Lise Finckenhagen og tidligere TV 2-redaktør Bård Espen Hansen poserte sammen på rød løper.
LISE OG BÅRD ESPEN: Stjernekokken Lise Finckenhagen og tidligere TV 2-redaktør Bård Espen Hansen poserte sammen på rød løper. Foto: Morten Bendiksen
<b>ABID OG NADIA:</b> Politikeren Abid Raja og kona Nadia Ansar fortalte at de var store fans av Munchs verker og at de bor rett ved den berømte «Skrik»-broen på Ekeberg. – Når jeg er opptatt og utilgjengelig, ser jeg «Skrik»-maleriet i Abid. «Jeg blir så ensom uten deg» sier han, fortalte en lattermild Nadia.
ABID OG NADIA: Politikeren Abid Raja og kona Nadia Ansar fortalte at de var store fans av Munchs verker og at de bor rett ved den berømte «Skrik»-broen på Ekeberg. – Når jeg er opptatt og utilgjengelig, ser jeg «Skrik»-maleriet i Abid. «Jeg blir så ensom uten deg» sier han, fortalte en lattermild Nadia. Foto: Morten Bendiksen
<b>SONDRE OG HILDE:</b> Musikeren Sondre Lerche nøt filmen sammen med kjæresten Hilde Solli. – Det er ikke godt å si hva som får meg til å skrike. Det må jeg skrive en sang om, sa Lerche.
SONDRE OG HILDE: Musikeren Sondre Lerche nøt filmen sammen med kjæresten Hilde Solli. – Det er ikke godt å si hva som får meg til å skrike. Det må jeg skrive en sang om, sa Lerche. Foto: Morten Bendiksen
<b>ESBEN OG REBECCA:</b> Artisten Esben «Dansken» Selvig og kona Rebecca Medbøe gledet seg til å se storfilmen.
ESBEN OG REBECCA: Artisten Esben «Dansken» Selvig og kona Rebecca Medbøe gledet seg til å se storfilmen. Foto: Morten Bendiksen
<b>GURI SCHANKE:</b> Artisten Guri Schanke flottet seg på den røde løper. – Urettferdighet og trege mennesker i trafikken får meg til å skrike, sier hun.
GURI SCHANKE: Artisten Guri Schanke flottet seg på den røde løper. – Urettferdighet og trege mennesker i trafikken får meg til å skrike, sier hun. Foto: Morten Bendiksen
<b>ANDERS OG MARIE:</b> Skuespillerparet Anders Baasmo og Marie Blokhus nøt en romantisk kveld. – Mangel på nattesøvn som småbarnsforeldre, svarer Anders. – Når folk ikke setter pris på et kunstverk du har lagt sjelen din i, sier Marie.
ANDERS OG MARIE: Skuespillerparet Anders Baasmo og Marie Blokhus nøt en romantisk kveld. – Mangel på nattesøvn som småbarnsforeldre, svarer Anders. – Når folk ikke setter pris på et kunstverk du har lagt sjelen din i, sier Marie. Foto: Morten Bendiksen
<b>OTTO OG MARION:</b> Otto «Sinnasnekker’n» Robsahm og hans kjære Marion Teig så frem til filmen. – Dårlig håndverk og folk som oppfører seg dårlig får meg til å skrike, sier Otto.
OTTO OG MARION: Otto «Sinnasnekker’n» Robsahm og hans kjære Marion Teig så frem til filmen. – Dårlig håndverk og folk som oppfører seg dårlig får meg til å skrike, sier Otto. Foto: Morten Bendiksen
<b>CHRISTIAN OG JOSEPHINE:</b> Den tidligere Dagsrevyen-profilen Christian Borch kom sammen med kjæresten Joséphine Sconza. – Christian skriker av begeistring vanligvis, forteller kjæresten.
CHRISTIAN OG JOSEPHINE: Den tidligere Dagsrevyen-profilen Christian Borch kom sammen med kjæresten Joséphine Sconza. – Christian skriker av begeistring vanligvis, forteller kjæresten. Foto: Morten Bendiksen
<b>DESTA MARIE:</b> «God morgen, Norge»- programlederen Desta Marie Beeder er vant til å stå opp tidlig, men tok seg tid til en kveld på kino.
DESTA MARIE: «God morgen, Norge»- programlederen Desta Marie Beeder er vant til å stå opp tidlig, men tok seg tid til en kveld på kino. Foto: Morten Bendiksen

Denne saken ble første gang publisert 28/02 2023.

Les også