Linnéa Myhre og Emil Gukild

Åpner opp om bryllupet: – Det var den beste helgen i mitt liv

Linnéa Myhre fant drømmeprinsen i Emil Gukild. – Jeg trodde ingen var perfekt for meg, men så var det plutselig det, forteller hun til Her og Nå.

<b>EMIL OG LINNÉA:</b> – Linnéa er verdens beste til å aldri gi opp, og det er ingen som samarbeider bedre med meg enn henne., forteller Emil Gukild om kona Linnéa Myhre.
EMIL OG LINNÉA: – Linnéa er verdens beste til å aldri gi opp, og det er ingen som samarbeider bedre med meg enn henne., forteller Emil Gukild om kona Linnéa Myhre. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
Sist oppdatert

– Etter noen dager tenkte jeg at vi ikke kom til å overleve, men vi kom oss gjennom det med livet i behold. Det er det viktigste. Det var først og fremst blytungt, sier journalist og programleder Emil Gukild (32) når han skal oppsummere deltagelsen i «71 grader nord – team».

Lagkameraten, som Emil også er gift med, Linnéa Myhre (33), nikker istemmende.

– Man kan aldri forberede seg på hvordan det blir. Det var veldig annerledes enn jeg hadde sett for meg, sier Linnéa som er kjent som både forfatter, blogger og podkastvert.

«71 grader nord – team»

Da vi møtte det nygifte paret i forbindelse med Discoverys lansering på Sentralen i Oslo, fortalte Linnéa at hun fryktet aller mest det å ikke få sove på turen.

Hun har slitt med søvnproblemer store deler av livet, og blant annet delt hvordan hun har hatt det i en egen serie på VGTV.

<b>TØFT EKTEPAR:</b> I forkant av deltagelsen fortalte Linnéa Myhre og Emil Gukild at de håper «71 grader nord – team» vil gi noen ville opplevelser som øker pulsen. – Jeg har hoppet fallskjerm, og det synes jeg nesten var litt kjedelig, forteller Linnéa til Her og Nå.
TØFT EKTEPAR: I forkant av deltagelsen fortalte Linnéa Myhre og Emil Gukild at de håper «71 grader nord – team» vil gi noen ville opplevelser som øker pulsen. – Jeg har hoppet fallskjerm, og det synes jeg nesten var litt kjedelig, forteller Linnéa til Her og Nå. Foto: Svein Brimi

– Det er langt hjemmefra! Man savner en god seng, varme og rene klær, men jeg fikk sove godt. Det er det viktigste. Det var min største frykt. Etter et par dager sov jeg bedre enn noen gang, forteller hun.

– Jeg sov også kjempegodt – som en stein. Vi var så slitne, men én ting er sikkert … Jeg har hørt flere deltagere i disse programmene si at de skal sove masse i telt fremover. Det kommer ikke vi til å gjøre. Du kommer aldri til å finne oss i et telt igjen. Det er vi ferdig med. Helt ferdig! sier Emil og ler.

<b>SAVNET BRUS:</b> Linnéa elsker brus og savnet det aller mest på turen. – Jeg skulle gjerne hatt med meg et kjøleskap med brus, sier hun til Her og Nå.
SAVNET BRUS: Linnéa elsker brus og savnet det aller mest på turen. – Jeg skulle gjerne hatt med meg et kjøleskap med brus, sier hun til Her og Nå. Foto: Discovery

– Det var så ille?

– Det var det! svarer han kontant.

Les også: Linnéa Myhre om forloveden: – Det er en engel vi har å gjøre med her

Giftet seg på Britannia Hotell

Med deres nærmeste venner og familie til stede giftet Linnéa og Emil seg sist sommer. Drømmebryllupet fant sted på ærverdige Britannia Hotell i Trondheim.

– Det var den beste helgen i mitt liv, men livet vi har sammen har ikke endret seg etter at vi ble gift, sier Emil til Her og Nå.

– Enig, samstemmer Linnéa.

Da de var smidd i hymens lenker, gikk bryllupsreisen til Los Angeles i USA. Kontrasten ble derfor stor da de en knapp måned senere sto iført allværsklær og ryggsekk klar for «71 grader nord – team».

Det ble lite romantikk underveis i Norge, men oppholdet gjorde Emil enda mer stolt av sin utvalgte.

– Jeg oppdaget egentlig bare hvor tålmodig, behersket og flink Linnéa er til alt mulig. Samtidig fant jeg ut hvor dårlig jeg er til å beholde fatningen når det virkelig koker. Da går jeg inn i et modus hvor jeg har skylapper på og mister det litt.

– Akkurat det visste jeg på forhånd, sier Linnéa og smiler.

Les også: (+) Anne Lindmo: – For å bevare kjærligheten må man fortsette å tulle, fortsette å kysse og fortsette å heie på hverandre

<b>SAMARBEIDER GODT:</b> – Vi er gode til å kommunisere, så vi pleier å finne ut av ting før det blir dårlig stemning, forteller Emil.
SAMARBEIDER GODT: – Vi er gode til å kommunisere, så vi pleier å finne ut av ting før det blir dårlig stemning, forteller Emil. Foto: Discovery

Linnéas perfekte match

– Linnéa er verdens beste til å aldri gi opp, og det er ingen som samarbeider bedre med meg enn henne. På turen ble jeg bare mer imponert og stolt over hvem hun er, understreker Emil.

Etter snart tre år som kjærester er paret fortsatt tydelig forelsket. Linnéa er takknemlig for at hun endelig fant sin perfekte match.

– Det er en deilig følelse!

– I like måte! Vi er heldige, sier Emil og smiler til sin kjære.

«71 grader nord – team» sendes på TVNorge torsdag og søndag kl. 20.30. Du kan også se programmet på Discovery +.

Denne saken ble første gang publisert 25/01 2024, og sist oppdatert 25/01 2024.

Les også