Linnéa Myhre om Emil Gukild

Linnéa Myhre hadde mistet troen på kjærligheten. Så møtte hun Emil

Linnéa Myhre innrømmer at hun synes at hun og forloveden Emil Gukild i utgangspunktet er en rar match, men likevel ble han drømmemannen.

<b>SKAL GIFTE SEG: </b>Emil Gukild og Linnéa Myhre fant hverandre under pandemien, og nå i år skal de gifte seg. Brudekjolen er allerede i boks!
SKAL GIFTE SEG: Emil Gukild og Linnéa Myhre fant hverandre under pandemien, og nå i år skal de gifte seg. Brudekjolen er allerede i boks! Foto: Andrea Gjestvang/VG
Publisert

Midt i korona-lockdown i 2021 fikk Linnéa Myhre (32) og Emil Gukild (30) kontakt på internett. I juni samme år ble det kjent at forfatteren fra Molde og sportsjournalisten fra Moss var kjærester.

Fem måneder senere fortalte turtelduene til VG at de hadde flyttet sammen, og i mai i fjor gikk Emil ned på kne.

Linnéa publiserte et bilde av seg selv og ringen på Instagram og skrev «Ja» etterfulgt av tre gråtende emojier.

Det er liten tvil om at den tidligere bloggeren er svært fornøyd med den nye tilværelsen.

Les også: Simon Nitche: – Emil Gukild er en ekstremt kontaktskapende fyr. Allerede den første kvelden sa han: «Vi skal lage radioprogram, og TV-program! Vi skal til USA! Vi skal lage musikaler»

Mistet troen på kjærlighet

– Det «peaker» så langt i mitt liv. Jeg skal gifte meg om under ett år, så da er det jo ting som aldri har skjedd før og som er helt nytt for meg, fortalte hun i podkasten «Ida med hjertet i hånden» i fjor høst.

Født: 16. april 1990

Alder: 32 år

Fra: Molde

Bosted: Oslo

Yrke: Forfatter og podkaster

Kjæreste: Forlovet med Emil Gukild (30)

Se mer

Linnéa hadde vært singel i to år og hadde mistet troen på kjærligheten. Emil måtte jobbe hardt, og var tydelig på hva han ville.

– Det tror jeg nok var veldig avgjørende, fordi i mitt tidligere liv har jeg kanskje aldri følt meg særlig trygg. At jeg aldri helt har visst hvor jeg har mennesker og om jeg blir forlatt i morgen.

– Fremtiden har aldri vært et tema som det har gått an å snakke om i frykt for at da krever man for mye. Jeg har aldri kunnet se fremover, avslørte hun i samtalen med Ida Fladen (36).

Les også: (+) Til slutt var jeg ærlig mot mannen min. Svaret hans gjorde meg så sint

Utfyller hverandre

Hun var redd for å bli avvist, men så fikk hun oppleve det hun alltid hadde drømt om: En kjæreste som alltid prioriterer henne først.

– Da er det som at brikkene faller på plass. Det er jo sånn jeg skal ha det. Det er sånn jeg fortjener å ha det.

<b>LINNEA MYHRE:</b> I 2021 deltok Linnéa i den andre sesongen av populære «Kompani Lauritzen». Der havnet hun på en imponerende andreplass etter Carl Martin Eggesbø.
LINNEA MYHRE: I 2021 deltok Linnéa i den andre sesongen av populære «Kompani Lauritzen». Der havnet hun på en imponerende andreplass etter Carl Martin Eggesbø. Foto: TV 2

Ida Fladen påpekte at mens Linnéa er en rolig person, har Emil veldig mye energi.

– Ja, jeg er lugn og snakker på lav energi, og han er mye og i taket, men det er jo bare én del av oss. Jeg synes at vi i utgangspunktet er en rar match, men som fusjonerer sammen, og vi utfyller hverandre.

– Alt passer også sammen med venner og familie. Jeg følte meg hjemme i hans vennekrets med én gang, sa hun i «Ida med hjertet i hånden».

Denne saken ble første gang publisert 26/01 2023.

Les også