Åndenes makt

Vil du ha besøk av klarsynte Lilli Bendriss?

Er du plaget av ubehagelig uro eller mystiske hendelser i hjemmet ditt? Ønsker du hjelp til å bli kvitt problemet? Hjemmet og Lilli Bendriss ønsker å hjelpe vanlige mennesker som plages av uvanlige og uforklarlige hendelser.

SKAL RENSE HJEM: Medium og klarsynte Lilli Bendriss skal på oppdrag fra Hjemmet rense fire hjem plaget av uforklarlige hendelser. Du kan melde deg på og få besøk av Lilli.
SKAL RENSE HJEM: Medium og klarsynte Lilli Bendriss skal på oppdrag fra Hjemmet rense fire hjem plaget av uforklarlige hendelser. Du kan melde deg på og få besøk av Lilli. Foto: NTB/Hjemmet
Sist oppdatert

Hva finnes det egentlig
mellom himmel og jord? Ånder, gjenferd … spøkelser?

Uavhengig av hva vi kaller det, så skjer det uforklarlige, mystiske og noen ganger ubehagelige hendelser hver dag – uten en åpenbar forklaring.

Vi har fått eksperthjelp fra medium og klarsynt Lilli Bendriss, som på oppdrag fra Hjemmet skal rense fire hjem plaget av uforklarlige hendelser.

Lilli Bedriss og Åndenes Makt

Det er 16 år siden hele Norge ble kjent med henne i «Åndenes Makt» på TVNorge.

Etter sytten sesonger med «Åndenes Makt» var det vemodig å ta farvel med programmet, synes Lilli. Selv om programserien tok slutt, er heldigvis Lilli «still going strong». Nå er hun klar for Hjemmet og nordmenn som trenger hjelp.

Få besøk av Lilli Bendriss

Ønsker du besøk og hjelp fra Lilli, send en e-post til cathrine.­[email protected] der du forklarer hva som skjer hjemme hos det og hvor lenge det har pågått. Jo mer detaljert du beskriver problemene dine, jo enklere er det for Lilli å sette seg inn i ditt problem.

Forklar hva som skjer hos deg og hvor lenge det har pågått. Kanskje er det du som får hjemmebesøk av Hjemmet og klarsynte Lilli Bendriss. Vi ser frem til å høre fra dere!

Hilsen Hjemmet-redaksjonen

Denne saken ble første gang publisert 11/03 2022, og sist oppdatert 11/03 2022.

Les også