Kylie Jenner bryter tausheten med dette bildet

Etter angrepet på Kim Kardashian West er dette det første bildet søsteren poster på Instagram.

Foto: Kylie Jenner (Instagram)
Publisert

(SIDE2): Det har vært stille fra Kardashian/Jenner-klanen i sosiale medier den siste tiden. Ikke så rart siden Kim Kardashian West ble utsatt for væpnet innbrudd der hun ble stengt inne på toalettet i luksusleiligheten sin i Paris.

Ranere utkledd som polititjenestemenn forsynte seg av store verdier fra luksusleiligheten der hun bodde.

- Kim ble dratt ut av sengen av fem menn, hun ble bundet på hender og føtter og fikk gaffatape over munnen. Så låste de henne inn på et baderom. Hun trodde at hun kom til å bli voldtatt, melder TMZ.

Ifølge Entertainment Tonight skal Kim Kardashian fortsatt være traumatisert og i sjokk etter den skremmende hendelsen.

Kris Jenner forlater Kim og Kanyes hus i New York. Hele familien,  fløy tilbake til New York mandag.
Kris Jenner forlater Kim og Kanyes hus i New York. Hele familien,  fløy tilbake til New York mandag. Foto: Andres Kudacki (AP (NTB SCANPIX))

La ut bilde fra bursdagsfeiring

Siden angrepet fant sted natt til mandag har det vært stille i sosiale medier fra de ellers så ivrige Instagram-brukerne i familien Kardashian/Jenner.

Helt til nå.

Kylie Jenner (19) valgte tirsdag å legge ut et bilde av seg selv i en rød badedrakt. Bildet er et gammelt bilde fra hennes egen 19-års dag i Karibien.

Her festet hun med kjæresten Tyga (26) i tillegg til søsteren Kendall Jenner og Bella Hadid.

Avlyste konsert

Den eneste i klanen som har vært aktiv i sosiale medier etter innbruddet er Caitlyn Jenner, som postet et bilde fra et bilshow, mandag. Bare noen timer etter at innbruddet hadde funnet sted.

Kim Kardashian West og Kanye Weste sammen på rød løper en stund før innbruddet.
Kim Kardashian West og Kanye Weste sammen på rød løper en stund før innbruddet. Foto: Bulls

Noen av følgerne hennes ble sjokkert over den manglende omtanken for datteren Kim.

«Kim ble robbet og hun har ikke engang en far som hjelper. Så trist.» skriver en.

Ektemannen Kanye West holdt konsert i New York da hendelsen inntraff og han avlyste resten av konserten så fort han hadde fått vite om angrepet på kona.

Siden angrepet har verken Khloe, Kourtney, Kris eller Kendall postet noe som helst i sosiale medier og sikkerheten deres er også skjerpet.

Både Kourtney og Khloe ble sett utendørs sammen med livvakter på mandag, ifølge Daily Mail.

 - Du kan ikke vise velstanden din på denne måten

Designer Karl Lagerfeld mener Kim kardashian West ikke kan vise fram velstanden sin i sosiale medier for så å ha dårlig sikkerhet der hun oppholder seg.
Designer Karl Lagerfeld mener Kim kardashian West ikke kan vise fram velstanden sin i sosiale medier for så å ha dårlig sikkerhet der hun oppholder seg. Foto: (Bulls)

Og stillheten i sosiale medier kom etter at designer Karl Lagerfeld mener hu selv har bedt om bråk siden hun i stor grad har flashet sin velstand i sosiale medier, skriver avisen.

 - Du kan ikke vise velstanden din på denne måten og så bli overrasket over at noen vil dele den. Jeg forstår ikke at hun ikke hadde noe slags sikkerhet rundt seg når hun bodde i en leilighet med slike verdier i hus. Dersom du er så kjent som henne og legger ut alle juvelene dine slik at alle vet om dem, så må du bo på hoteller der ingen kan komme i nærheten av rommet ditt, skal han ha uttalt ifølge Daily Mail.

 

Denne saken ble første gang publisert 05/10 2016.

Les også