Prins Carl Philip

Prins Carl Philip-video tar av: – Prinsesse Sofia er heldig

En video av prins Carl Philip går sin seiersgang på medieplattformen TikTok. Flere karakteriserer ham som den kjekkeste kongelige mannen i Europa. – Prinsesse Sofia er heldig, kommenterer en.

<b>POPULÆR:</b> Prins Carl Philip har i det siste fått mange nye kvinnelige beundrere. På videoplattformen TikTok går han for å være den kjekkeste kongelige mannen i Europa.
POPULÆR: Prins Carl Philip har i det siste fått mange nye kvinnelige beundrere. På videoplattformen TikTok går han for å være den kjekkeste kongelige mannen i Europa. Foto: NTB
Sist oppdatert

Prins Carl Philip, som 13. mai fyller 45 år, er ikke alltid like populær i hjemlandet Sverige.

Mange mener han burde hjulpet kong Carl Gustaf (78), dronning Silvia (80), kronprinsesse Victoria (46) og prins Daniel (50) mer enn han gjør i dag.

Men Carl Philip kan i hvert fall trøste seg med at han gjør stor suksess på den populære sosiale medieplattformen TikTok. Ifølge People Magazine har emneknaggen #PrinceCarlPhilip 111 millioner visninger.

Les også: Mette-Marit: – Det har vært en åpenbaring

#PrinceCarlPhilip

Den mest populære videoen, som er en montasje av bilder av prinsen fra tenårene og frem til nå, er i skrivende stund sett 5,8 millioner ganger.

<b>JOBBER LITE:</b> Flere svenske konge-eksperter mener Carl Philip kunne representert kongehuset oftere. Her er han i forbindelse med utdelingen av prinsesse Lillians sportsstipend.
JOBBER LITE: Flere svenske konge-eksperter mener Carl Philip kunne representert kongehuset oftere. Her er han i forbindelse med utdelingen av prinsesse Lillians sportsstipend. Foto: NTB

Se den populære videoen på TikTok her (ekstern lenke)

Klippene er tonesatt av George Michaels populære låt «Careless Whisper» og inneholder blant annet prinsen i uniform, i galla og i kjøredress i forbindelse med hans store lidenskap – racing.

<b>FARTSGLAD: </b>I videoen på TikTok er det flere bilder av prins Carl Philip som racerfører.
FARTSGLAD: I videoen på TikTok er det flere bilder av prins Carl Philip som racerfører. Foto: NTB

Videoen har tydeligvis falt i smak, spesielt hos den kvinnelige delen av prinsens fanskare.

– Prinsesse Sofia er heldig. Hun har funnet drømmemannen, skriver en.

– Han blir bare kjekkere og kjekkere med årene, skriver en annen.

<b>HELDIG: </b>Flere kommenterer at prinsesse Sofia har funnet den perfekte mannen i prins Carl Philip.
HELDIG: Flere kommenterer at prinsesse Sofia har funnet den perfekte mannen i prins Carl Philip. Foto: NTB

– Hadde vært en drømmedate, heter det i en tredje.

«Hot» og nydelig er andre karakteristikker som blir Carl Philip til del. Ingen tvil om at trebarnsfaren har draget på damene.

Noen sammenligner ham med Hollywood-stjerner som skuespilleren, modellen og musikeren Jamie Dornan (41), kjent for mange fra «Fifty Shades of Grey», og Supermann-skuespilleren Henry Cavill (40).

<b>SNART BRYLLUPSDAG: </b>14. juni har prinsesse Sofia og prins Carl Philip vært gift i ni år.
SNART BRYLLUPSDAG: 14. juni har prinsesse Sofia og prins Carl Philip vært gift i ni år. Foto: NTB

Les også: (+) Da den søte prinsessen kom til verden, var det ingen som tenkte at hun en dag skulle bli dronning

Født tronarving

People Magazine har, med utgangspunkt i at han nå er så populær på TikTok, skrevet en større artikkel om Carl Philip, der de forteller leserne om hans historie fra A til Å.

Magasinet forteller historien om prinsen som ble født som kronprins i 1979, men som mistet rollen som tronarving til storesøster kronprinsesse Victoria da Sverige bestemte seg for å forandre loven i 1980.

<b>KUNNE BLITT KONGE:</b> People Magazine gjør et nummer av at Carl Philip og Sofia kunne blitt Sveriges kongepar. Etter lovendringen<br/>i 1980 er det i stedet storesøster Victoria, her sammen med prins Daniel, som er tronarving.
KUNNE BLITT KONGE: People Magazine gjør et nummer av at Carl Philip og Sofia kunne blitt Sveriges kongepar. Etter lovendringen
i 1980 er det i stedet storesøster Victoria, her sammen med prins Daniel, som er tronarving.
Foto: NTB

De heller også kaldt vann i årene på hans mange kvinnelige beundrere ved å poengtere at Carl Philip fant sin prinsesse i den tidligere modellen og realitystjernen Sofia Hellqvist (39) i 2014, og at paret har barna prins Alexander (8), prins Gabriel (6) og prins Julian (3).


Denne saken ble første gang publisert 28/04 2024, og sist oppdatert 28/04 2024.

Les også