Fyrsteparet Charlene og Albert

– Har gitt opp

Fyrst Albert og fyrstinne Charlene bryr seg ikke om alle spekulasjonene rundt deres ekteskap. De tar vare på hverandre og barna.

<b>CHARLENE OG ALBERT: </b>Innbyggerne i Monaco ser ut til å være enige om at ekteparet ikke er flinke til å vise sin kjærlighet.
CHARLENE OG ALBERT: Innbyggerne i Monaco ser ut til å være enige om at ekteparet ikke er flinke til å vise sin kjærlighet. Foto: AP Photo/Lionel Cironneau/NTB
Publisert

Spekulasjonene om ekteskapet mellom fyrst Albert (66) og fyrstinne Charlene (46) vil ingen ende ta.

Hverken forsikringer fra fyrstehuset i Monaco eller hovedpersonene selv om at de to er lykkelig sammen, stopper ryktene.

Selv etter den offisielle feiringen av fyrstens fødselsdag nylig, der de to ifølge de som var til stede virket lykkelige, var det en rekke spekulasjoner på sosiale medier om at en skilsmisse er nært forestående.

Albert har flere ganger tatt til motmæle mot det han kaller løgner om paret både i sosiale medier og i enkelte magasiner, uten at det har hjulpet. Men i det siste har det vært stille.

– Mitt inntrykk er at både Albert og Charlene har gitt opp å dementere alle spekulasjonene og ryktene. De orker rett og slett ikke mer og bryr seg ikke lenger om hva som blir skrevet, sier en som kjenner fyrstehuset godt til Her og Nå.

Les også: Fyrsteparet Albert og Charlene: Marerittet som aldri tar slutt

<b>PÅ BALKONGEN:</b> Fyrst Albert lot seg hylle av flere tusen mennesker på fødselsdagen. Her hilser han gratulantene sammen med Charlene, Jaques og Gabriella.
PÅ BALKONGEN: Fyrst Albert lot seg hylle av flere tusen mennesker på fødselsdagen. Her hilser han gratulantene sammen med Charlene, Jaques og Gabriella. Foto: NTB

Tvillingene Jaques og Gabriella

Hans klare oppfatning er at fyrsteparet heller vil bruke tiden på å nyte livet og kose seg sammen med sine 9 år gamle tvillinger, prins Jaques og prinsesse Gabriella.

– Barna er tross alt det kjæreste de har, og de har begge uttalt at familien er viktigst, sier monegaskeren.

Han har for øvrig ikke tro på at fyrsteparets ekteskap nå bare eksisterer «på papiret», slik enkelte hevder.

Ikke alle i Monte Carlo er enig i at Albert og Charlene er lykkelige. Utad virker det som om innbyggerne i lilleputtstaten er litt delt i synet på fyrsteparet. Men det de fleste er enig om, er at de gjerne vil se Charlene, som er veldig populær, litt oftere.

<b>KYSS, KLAPP OG KLEM</b>: Charlene og Albert virket svært så lykkelige under feiringen av fyrstens bursdag i Monaco.
KYSS, KLAPP OG KLEM: Charlene og Albert virket svært så lykkelige under feiringen av fyrstens bursdag i Monaco. Foto: NTB

Den offisielle begrunnelsen er at fyrstinnen prioriterer å være sammen med sine barn, men ikke alle kjøper den forklaringen. Mange av representasjonsoppgavene finner nemlig sted på dagtid når barna er på skolen.

Les også: (+) Da lille Elizabeth ble født, var det utenkelig at hun en dag skulle bli dronning

Charlenes helsetilstand

Noen spekulerer også i at fyrstinnen fortsatt er syk, og at det er helsetilstanden som er årsaken til at Charlene så sjelden viser seg offentlig.

Det baserer de på at fyrst Albert ved flere anledninger har uttalt at hun trenger tid til å komme tilbake i toppform.

<b>GOD STEMNING:</b> Charlene, Gabriella, Jaques og Albert tok seg en liten «æresrunde» utenfor palasset på fyrstens 66-årsdag.
GOD STEMNING: Charlene, Gabriella, Jaques og Albert tok seg en liten «æresrunde» utenfor palasset på fyrstens 66-årsdag. Foto: NTB

Andre hevder på sin side at hun virker frisk og rask de få gangene hun representerer.

Innbyggerne ser imidlertid ut til å være enige om at ekteparet ikke er flinke til å vise sin kjærlighet.

Albert og Charlene har blitt beskyldt for å opptre kaldt og forretningsmessig i offisielle sammenhenger. De har holdt avstand, og flere har kommentert at Charlene ofte har virket helt uttrykksløs ut i ansiktet.

<b>KAKEFEST:</b> Fyrstinne Charlene, fyrst Albert og barna Jaques og Gabriella inviterte til bursdagsselskap.
KAKEFEST: Fyrstinne Charlene, fyrst Albert og barna Jaques og Gabriella inviterte til bursdagsselskap. Foto: NTB

Det siste drøye året har ekteparet likevel overrasket litt. På flere av oppdragene har de gått arm i arm, vist kjærtegn eller smilt til hverandre, og under feiringen av fødselsdagen til fyrst Albert var det til og med noen som skrev på sosiale medier at de syntes paret så lykkelige og forelsket ut.

Så kanskje er det lite håp om at alle ryktene om deres skilsmisse, som har versert helt siden bryllupet i 2011, en dag tar slutt.


Denne saken ble første gang publisert 23/04 2024.

Les også