Kim Kardashian spiser morkaken sin i pilleformat

Mhm...skal det være en morkake-pille?

Foto: Frederick M. Brown (GETTY IMAGES)
Publisert

(SIDE2): 5. desember ble Kim og Kanye stolte tobarnsforeldre, da lille Saint West kom til verden.

LES OGSÅ: Kim Kardashian avslørt av pinlig Photoshop-feil

- Hva har jeg å tape?

I et blogginnlegg på hjemmesiden hennes skriver hun nå om at hun spiser morkaken sin i pilleform. Du må betale for å lese innlegget, men det er delvis gjengitt i blant annet Huffington Post og US Weekly.

- Da jeg var gravid med North hørte jeg så mange historier om mødre som aldri spiste morkaken sin med sin første baby, og fikk fødselsdepresjoner. Men når de fikk sitt andre barn tok de disse pillene, og ble ikke deprimert. Så jeg tenkte, hvorfor ikke prøve det? Hva har jeg å tape?

Kim skriver at hun egentlig ikke er typen til å spise morkaken sin.

- Og når jeg sier «spise morkaken» så mener jeg at jeg frysetørker den og lager piller av den, ikke at jeg steker den og spiser den, påpeker Kim.

LES OGSÅ: Kim og Kanye skjermer sønnen fra «Keeping Up With the Kardashians»

Full av energi

Kim er strålende fornøyd med effekten av morkake-pillene.

- Jeg har opplevd fantastiske resultater, og føler meg så full av energi og uten et eneste tegn på depresjon. Dette må jeg absolutt gjøre igjen! hver gang jeg tar en pille får jeg en bølge av energi, også føler jeg meg sunn og frisk. Jeg anbefaler dette til alle som vurderer det!

Søster Kourtney er også fan av morkake-piller, og delte dette bilde på Instagram etter hun fikk sønnen Reign i desember i fjor.

LES OGSÅ: Nå viser Kim Kardashian frem ukjente fotoshoot-bilder

Denne saken ble første gang publisert 14/12 2015.

Les også