Katy Perry og The Weeknd blir sett sammen i West Hollywood

Når drama når nye og dramatiske høyder 💆

Foto: Photographer Group / Splash News
Publisert

*Gnir tinningene i ren forvirring*

Kan noen av dere fortelle oss om hva som skjer i universet til The Weeknd, Selena Gomez og Justin Bieber? 😲

Det ser ut til at ting begynner å bli mer forvirrende for The Weeknd, Selena Gomez og alle deres ekser som er involver i dramatikken deres. Spenningen tar knekken på oss alle! Vi trenger noen konkrete svar!

Les også: Justin Bieber og Selena Gomez sett mens de kysser på hockeykamp

La oss ta en kjapp gjennomgang av hele situasjonen.

For noen måneder siden ble bruddet mellom The Weeknd og Selena kjent etter at flere amerikanske medier meldte at overfylte timeplaner førte til at de gikk fra hverandre. Ikke lenge etter ble Selena sett sammen med sin ekskjæreste (og kryptonitt) Justin Bieber. Ikke én gang, men flere ganger. Skandaløst! 

Det ble også blitt spekulert at The Weeknd hadde blitt sett med Justin Biebers eks-kjæreste, Yovanna Ventura, og at begge hadde det mer enn hyggelig under bursdagsfesten til French Montana.

Nylig har det blitt meldt at The Weeknd og Bella Hadid har funnet veien til hverandre. Hurra for kjærligheten, ikke sant?

Les også: Bella Hadid snakker ut om bruddet med The Weeknd

Vel, Bella Hadid kommer mest sannsynligvis ikke til å bli så begeistret av The Weeknds nye påfunn.

I følge Teen Vouge ble The Weeknd observert sammen med selveste Katy Perry på en restaurant i West Hollywood. Det er fortsatt uklart om det var en middagsdate eller om vi kanskje vi får en låt sammen med de to stjernene i nærmest fremtid.

Begge dro fra restauranten separat, men i følge flere vitner virket det som de tilsynelatende hadde det hyggelig i hverandres selskap. 

Denne saken ble første gang publisert 23/11 2017.

Les også