Katy Perry i hardt vær etter kyssestunt på American Idol

Flere fans reagerer på kyssestuntet.

Katy Perry under MTV Video Music Awards i 2017.
Katy Perry under MTV Video Music Awards i 2017. Foto: Doug Peters (Pa Photos)
Publisert

Ah, Katy. Kunne ikke du bare spurt først? 🤔

Benjamin Glaze (19) var på audtion i håp om å være en del av årets sesong av American Idol, men han kom dessverre ikke videre. Før 19-åringen skulle synge, spurte Lionel Richie om Benjamin noensinne hadde kysset en jente og likt det. Referert til Katy Perrys hitlåt «I Kissed A Girl».

Benjamin fortalte at han aldri hadde kysset en jente før.

Les også: Katy Perry sparket en ball på uheldig fan under konsert

Det ble til at Katy Perry gav 19-åringen hans aller første kyss - mot hans vilje. Katy ba Benjamin om å gi henne et kyss på kinnet, og Idol-dommeren snudde seg i siste liten og gav han et kyss på munnen.

Benjamin skal i etterkant forklart amerikanske The New York Times at stuntet gjorde han ukomfortabel.

- Jeg vil spare mitt første kyss til mitt første forhold. Jeg ville helst at mitt første kyss skulle være spesielt, har 19-åringen sagt. 

Videre forklarer han at han hadde avslått forespørselen dersom Katy hadde spurt om et kyss.

Foto: Eric Liebowitz (AP)

- Jeg vet at flere gutter ville sagt ja, men jeg ble oppdratt i en konservativ familie og synes det var en ukomfortabel hendelse.

Etter flere sterke reaksjoner fra Idol-fans, tok Benjamin selv til Twitter for å avklare hendelsen. I en lang melding forteller han blant annet:

- Jeg tror ikke jeg ble seksuelt trakassert av Katy Perry, og jeg er takknemlig for dommernes kommentarer og kritikk. Jeg ble ukomfortabel i og med at jeg aldri har kysset noen før, og at det kom så brått på.

Denne saken ble første gang publisert 16/03 2018.

Les også