Underholdning

Jennifer Garner kåret til verdens vakreste kvinne: - Har aldri følt meg som en av de pene jentene

Skuespiller Jennifer Garner blir fortsatt sjokkert når noen sier at hun er vakker. I oppveksten følte hun seg nemlig aldri som en av de pene jentene.

UVENTET SEIER: I fjor var det popstjernen «Pink» som tronet øverst på listen til People, mens i år falt valget på skuespiller Jennifer Garner,
UVENTET SEIER: I fjor var det popstjernen «Pink» som tronet øverst på listen til People, mens i år falt valget på skuespiller Jennifer Garner, Foto: Splash News / NTB scanpix
Sist oppdatert

Hvert eneste år publiserer amerikanske People en liste over verdens vakreste kvinner, og i år er det skuespiller Jennifer Garner (47) som pryder forsiden av bladet og toppen av listen.

At hun nå har tittelen som verdens vakreste kvinne, er svært overraskende for hovedpersonen selv.

– Utseende var aldri et tema hjemme hos oss da jeg var barn. Jeg tror aldri at foreldrene mine har kalt meg vakker. Så jeg har aldri følt meg som en av de pene jentene, forteller hun åpenhjertig til bladet.

FLOTT: Jennifer Garner pryder forsiden av People som verdens vakreste kvinne i 2019.
FLOTT: Jennifer Garner pryder forsiden av People som verdens vakreste kvinne i 2019. Foto: Faksimile / Instagram

Trodde ikke på det

Hun husker fortsatt første gang hun ble kalt pen av en gutt.

– Jeg gikk rundt på skolen, jeg hadde akkurat begynt på college, og en gutt stoppet meg og sa «Du vet at alle senior-gutta syns du er kjempepen?». Jeg husker jeg spurte han om han snakket til riktig person. Jeg husker det veldig godt. Jeg ble helt satt ut, forteller hun.

I ti år var Jennifer gift med skuespillerkollega Ben Affleck (46), men de to gikk fra hverandre i 2015. Sammen fikk de barna Violet (13), Seraphina (10) og Samuel (7).

<b>NATURLIG PEN:</b> 47 år gamle Jennifer liker å holde seg i form, og fansen ser henne ofte i treningstøy og uten sminke.
NATURLIG PEN: 47 år gamle Jennifer liker å holde seg i form, og fansen ser henne ofte i treningstøy og uten sminke. Foto: Splash News / NTB scanpix

Går mest i treningstøy

Det å kombinere jobb, trening og mammalivet er ikke alltid like enkelt, og Jennifer røper at uniformen hennes de siste årene har blitt treningstøy.

– Jeg prøver veldig hardt å slutte å bruke det hver eneste dag, men noen dager rekker jeg ikke engang å dusje eller skifte klær, og da blir det til at jeg bare går i treningstøyet, sier hun.

Og nettopp den naturlige, sporty looken har ført til at 47-åringen får en rekke komplimenter fra fansen.

– De sier at jeg er penere i virkeligheten enn jeg er på skjermen. Jeg tar det som et stort kompliment, og jeg setter stor pris på det, sier hun til People.

BRUDD: Jennifer og skuespillerkollega Ben Affleck var gift i 10 år, før de gikk fra hverandre i 2015.
BRUDD: Jennifer og skuespillerkollega Ben Affleck var gift i 10 år, før de gikk fra hverandre i 2015. Foto: AFP / Frederic J. Brown / NTB scanpix

Denne saken ble første gang publisert 07/05 2019, og sist oppdatert 10/05 2019.

Les også