IT-selskapet for naturister

- Dette er verdens første IT-selskap for naturister, sier eieren av Nude House.

Foto: Faksimile (Nude House)
Publisert

Et IT-selskap i Buckinghamshire annoserte på den engelske versjonen av Craig's List (nå fjernet) etter kvinnelige web-programmerere som ønsker å jobbe i nettoen, skriver IT-nettsiden The Register.

Ifølge stillingsannonsen tilbyr selskapet Nude House et «varmt og privat» arbeidsmiljø for naturister.

Nude House skriver på hjemmesiden at selskapet er et datterselskap av det mer konvensjonelle IT-selskapet Songbird, som utvikler løsninger for webutviklere.

Både mannlige og kvinnelige naturister er velkomne i selskapet, som har to aktuelle stillingsannonser ute. Den ene er for salgsstillinger for både menn og kvinner, de andre er kun for kvinnelige webprogrammerere. Alle jobbene krever at arbeidstakerne er nakne på jobb, heter det på nettsiden.

Foto: Faksimile (nude-house.com)

Eieren av Nude House, Chris Taylor, mener selskapet ikke bare er det første i England, men det første i verden som kan tilby naturister muligheten til å tjene gode penger i en jobb hvor de kan være helt uten klær.

Stillingsannonsen ligger ute på nettsiden til Nude House, men ble fjernet fra Craig's List etter at brukere hadde flagget den som upassende.

- Ingenting med sex å gjøre

Taylor påpeker at det er svært vanskelig å annonsere for stillingene.

- Mange ser ut til å rote sammen at det å være uten klær betyr det samme som å ikke ha personlig frihet og hvor sex er ytterst viktig, sier han til The Register.

Ifølge Taylor har sex ingenting med naturisme å gjøre.

- Sex er ikke en del av det å være naturist. Ja, man er bevisst forskjeller i kjønn, størrelser form og alder, men det er personens tekniske kompetanse og hvor flink personen er til å selge som er avgjørende, forklarer Taylor til nettsiden.

Foto: Privat (Nude House)

Stor interesse

Taylor opplyser til Side3 at interessen for stillingene har vært stor, og selskapet har ansatt 16 nye personer.

- Vi er på jakt etter folk av begge kjønn, men eventuelle norske søkere bør helst være kvinner, skriver Taylor i en e-post til Side3.

Side3 har ikke lykkes i å komme i kontakt med Norsk Naturistforbund for en kommentar.

Denne saken ble første gang publisert 12/04 2011.

Les også