- Hvis jeg blir sint, så sier jeg fra

Adelén innrømmer at hun har latinske gener, og høyt temperament.

Publisert

(SIDE2): De to siste lørdagene har Adelén vist tv-seerne en helt ny side i danseprogrammet «Skal vi danse». Hun er ikke lenger en flink, smilende 19-årig artist, men hun er også blitt en dame med temperament.

Under forrige sending lot hun Tor Fløysvik få vite hvor skapet sto, da hun mente han kom med personangrep mot henne. Denne episoden er det imidlertid dansepartneren Benjamin som får gjennomgå.

Perfeksjonist

- Det er ikke Benjamin jeg er sint på. Jeg blir sint på meg selv når jeg ikke får noe til, men det er nok han jeg lar det gå utover ja, sier Adelén til Side2.

Det at hun kan virke sjenert på skjermen synes hun er rart. Hun har nemlig ingen problemer med å innrømme at hun har en del temperament på innsiden.

- Hvis jeg blir sint, så sier jeg fra. Jeg har nok en del temperament som ligger inne i meg, sier Adelén.

Blir stille

Til tross for at den unge popstjernen ikke har noen problemer med å si fra om hun blir sint, er hun også den typen som fort kan bli stille og avvisende om hun blir sint eller irritert.

- Det spørs litt hvem jeg krangler med eller er sint på. Om jeg er sint på Benjamin, så kan jeg nok bli litt stille og avvisende. Om jeg krangler med mamma, så skriker jeg litt på spansk, sier Adelén.

Tramping i trappene og smelling med dørene hjemme har det derimot aldri vært noe av.

- Nei, jeg har blitt oppdratt strengere enn det. Jeg har aldri trampet i trappa hjemme, sier Adelén.

Denne saken ble første gang publisert 07/11 2015.

Les også