- Hun har kjempestore pupper

Paradise-guttene hadde ikke ventet å møte tre MILFs på sjekkehotellet.

Foto: (Faksimile tv3.dk)
Publisert

(SIDE2): Den danske utgaven av realityserien Paradise Hotel er i gang, og denne gangen virker det som om forutsetningene for deltakerne er noe annerledes.

For istedenfor en gruppe kun som kun består av unge, vakre jenter har flere godt voksne kvinner funnet veien til det luksuriøse hotellet, noe som kommer som en overraskelse på flere av realitydeltakerne.

- Noen lekre bitches
De seks guttene, Julian (20), Jonas (25), Marco (26), Patrick (22), Steffan (23) og Türker (19), som først stifter bekjentskap med de tre såkalte MILF-ene legger nemlig ikke skjul på at de er inne på hotellet for å feste og ha sex.

- Når det gjelder pikene er jeg spent på hvordan de ser ut. Om det er noen lekre bitches, sier Türk innledningsvis.

Man ser deretter de glade guttene entre en av hotellets barer og at de ivrig plystrer på tre kvinnelige skikkelser som står med ryggen til nede ved bassenget. Bakfra er det vanskelig å ane hvor gamle de tre er, men da guttene går ned til bassenget for å hilse på dem ser man tydelig at de får seg litt av et sjokk.

Mye tyder på at de hadde forventet å kose seg på hotellet med et utvalg langt yngre jenter enn de tre damene de møter, og flere greier ikke å skjule sin skuffelse foran kamera.

- Det var ikke noen piker, men eldre damer. Da ble vi litt røde i toppen, innrømmer Patric.

SE NÅR GUTTENE MØTER DAMENE HER.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Blondt hår og silikonpupper
Guttegjengen ser imidlertid ut til å ta det hele med fatning etter at det første sjokket har lagt seg.

- Linse er søt. Hun har noen kjempepupper, sier Julian (20) fornøyd til kamera og referer til den 46 år gmle blondinen med store silikonpupper.

Det kan nevnes at Linse, hvis egentliges navn er Lenina Kessler, er en dansk TV-personlighet som er mest kjent for at hun visstnok har Skandinavias største silikonbryster. Hun har også spilt i flere filmer og hun har hatt sitt eget realityprogram på danske TV 3. Serien viste hvordan fetisj modellen og skuespilleren lever sitt liv, og både datteren, Stephanie, Moren, Ann, og hennes kjente bror, den profesjonelle bokseren Mikkel Kessler, var med i programmet. Linse har også sin egen blogg.

Det sies ingenting om de tre eldre kvinnen vil bli lenge på hotellet eller ikke, men blant deltakerne som allerede har sjekket inn og vist seg i første episode av programmet er det mange langt yngre jenter å finne. Det som er sikkert er at en av realityguttene skal på date med de tre MILF-ene, men at ingen av dem vil dele rom med unggutten.

SE DE DANSKE DELTAKERNE HER.

Norsk Paradise Hotel
Innspillingen av den norske utgaven av Paradis Hotel er allerede i full gang, og de realitydeltakerne befinner seg for tiden i Mexico.

Til tross for at den danske vrien med å sende inn et utvalg MILFs på hotellet utvilsomt vekker oppsikt vil det ikke bli noen eldre damer å se i den norske utgaven av programmet.

- Nei, vi har ingen planer om å innføre denne tvisten i norske Paradise Hotel denne sesongen, men vi har mye annet spennende på lur, sier Glenn Ø. Støldal, presse- og informasjonsansvarlig i TV3, til Side2.

Den norske utgaven av Paradise Hotel vil vises på TV 3 i løpet av våren.

Denne saken ble første gang publisert 24/01 2012.

Les også