🌴Paradisebloggen🌴

Høydepunktene fra «Paradise Hotel» uke 2: Diktatoruke, utkastelse og hemmelig tafsing

Det startet rolig, men allianser har oppstått inne på hotellet. Se hva som skjedde da hotellet fikk en diktator.

APELAND: Denne uken hadde bananrepublikk som tema.
APELAND: Denne uken hadde bananrepublikk som tema. Foto: TV3
Sist oppdatert

Mandag

Ukens tema er bananrepublikk, men det er ikke allmennkunnskap om du skulle tro gjengen inne på hotellet. «Paradise»-Walid stadfester at det er en republikk som er glad i bananer. «Apeland ellerno´», sier Walid.

Sofie er kampklar etter å ha følte seg ut av stand til å spille etter at hun brakk kragebeinet i forrige uke. Hun vil trekke i litt «strå», som hun velger å kalle det. Da det kommer brev om at de skal velge seg diktator, så jobber hun hardt for å herske over de andre deltakerne.

De lystrer allerede, og hun blir valgt som diktator. Den regjerende diktatoren får en makt hver eneste dag. Hvor lenge klarer Sofie å holde på tronen?

Les forrige ukes Paradiseblogg: Høydepunktene fra «Paradise Hotel» uke 1

DIKTATOR: Sofie ble valgt som diktator og fikk da makt over deltakerne.
DIKTATOR: Sofie ble valgt som diktator og fikk da makt over deltakerne. Foto: TV3

Ny uke, og ny deltaker. Nå er det lettbeinte Sebastian fra Bergen som skal sjarmere seg inn i hjertene til det norske folk.

Han jobber som rørlegger, men vil jo helst jobbe som kjendis. Mon tro hvor man søker på jobb som kjendis.

RØRLEGGEREN: Sebastian er en av nykommerne.
RØRLEGGEREN: Sebastian er en av nykommerne. Foto: TV3

Kvelden byr på god gammeldags klining, men ved alt godt, så må det ende litt vondt. Samtlige par går i tottene på hverandre. Hør barn, aldri gå sint til sengs. Robin, Bettina, Tea Kristine og Walid er de som får den bitreste morgendagen.

Tirsdag

Sofie viser at hun er en spiller ved at hun gir Floyd goder for å vise Floyd at hun vil ha han der, men i realiteten vil hun ha ham på huet og rævva ut.

Ny dag og ny deltaker. Nå er det Marte fra Sarpsborg som bergtar guttene med sine blå øyne. Det er også de øynene hun sliter mest med siden hun gang på gang stirrer rett inn i kamera når hun ikke skal det.

Hun presenterer seg som en naiv person, så det blir spennende hvor fort de andre deltakerne vil fortære henne i det Triana sier er den mest taktiske sesongen hittil.

Tekniske problemer: Guttene blir fascinert av Marte sine øyne, men hun sliter med å ikke se i kamera.
Tekniske problemer: Guttene blir fascinert av Marte sine øyne, men hun sliter med å ikke se i kamera. Foto: Skjermdump.

Mario føler seg truet av både Floyd og Robin, og begynner å plotte på hvordan han skal få dem ut. Selv om han er i en vennskapelig allianse med Robin. Sofie ble igjen valgt til diktator i dag.

Dagens makt ble en fredning, og Mario blir meget stresset da Sofie, som er hans partner, velger å frede Robin fremfor ham.

PARPROBLEMER: Mario føler seg ikke så sikker i sitt partnerskap med Sofie.
PARPROBLEMER: Mario føler seg ikke så sikker i sitt partnerskap med Sofie. Foto: TV3

Onsdag

Sofie får velge en jente som skal på date med den nye deltakeren Simen. Hun velger Betinna.

Under daten får Bettina et valg mellom å låse seg med Simen eller låse Simen til Sofie. Hun velger å splitte seg selv og Robin.

Dette tar Robin svært dårlig selv om han har en fredning denne uken. De andre deltakerne reagerer på at Robin blir så sint siden han allerede er sikret.

NUMMER TRE: Det er hele tre deltakere som sjekker inn i andre uken på Paradise Hotel.
NUMMER TRE: Det er hele tre deltakere som sjekker inn i andre uken på Paradise Hotel. Foto: TV3

Den er den første Pandoras eske og deltakerne får stille hverandre anonyme spørsmål.

Sofie blir spurt om Floyd kan stole på henne. Hun ser rett på Floyd og sier at det kan han. Floyd blir storfornøyd med svaret, men i realiteten er Sofie klar til å sende han ut så fort hun får mulighet da hun anser han som en farlig og hoven spiller som gjør ting på en egenhånd.

Under pandoras får de andre mulighet til å styrte Sofie som dikator, men verken Sebastian eller Robin tør å gå opp i mot henne da hun er i en sterk allianse mens de står alene.

KJÆRLIGHETSTRIANGEL: Mario står mellom Bettina og Sofie.
KJÆRLIGHETSTRIANGEL: Mario står mellom Bettina og Sofie. Foto: TV3

Bettina blir spurt under Pandoras om det er noe mer mellom henne og Mario, og hun benekter ikke at det er god kjemi. Da hun og Mario snakker etterpå så sier han at det er ingenting mer han vil enn å stå med henne.

Han sier også at han og Sofie hverken kysser eller koser, men samme kveld er det action under mørkets frembrudd. Det må likevel ikke vært så bra siden Sofie gjesper under seansen.

Torsdag

Sebastian er redd for å ryke under ukens parsermoni da det er han og Floyd som er mest utrygg. Gruppen er delt angående de to siden de opplever Sebastian som en som løper i mellom alle, mens Floyd er en egenrådig spiller som kan bli farlig for samtlige.

Lea sier at det er hennes gylne mulighet å få ut Floyd denne uken da hun er den som mest sannsynlig får Sebastian og Floyd bak seg.

Robin er fredet så han blir låst med hvilken enn jente han velger, og Sofie sier at hun vil lage helvete på jord om han velger henne.

Den greske gud: Sebastian venter på plan b da han går ut, men heldigvis for han så blir han faktisk værende.
Den greske gud: Sebastian venter på plan b da han går ut, men heldigvis for han så blir han faktisk værende. Foto: TV3

Lea går imot hennes tidligere tanker om å få ut Floyd og velger faktisk Floyd over Sebastian under parsermonien.

Sebastian sier at han ble overrasket over at det var over da han forventet at det kom en gresk gud for å redde han, og det gjør det faktisk.

Floyd har skjult såkalte «personlige forhold» for produksjonen, så han ble den som går ut denne uken. VG skriver at det dreier seg om tidligere straffbare forhold.

GRÅTER: Mario begynner å gråte over at Floyd blir sendt hjem.
GRÅTER: Mario begynner å gråte over at Floyd blir sendt hjem. Foto: TV3

Bettina kjenner på at Mario driver å velger Sofie over henne selv om det er hun og Mario som har en greie. Hun sier at Sofie og Mario ikke engang får klemme, men hun skulle bare visst hva de to går i senga. Vennskapet mellom Bettina og Sofie begynner å slå sprekker da Bettina føler at Sofie snakker stygt til henne.

Mario ror seg inn med å si at han alltid vil velge Bettina over Sofie, men han sier det motsatte til Sofie. Neste uke blir faktisk litt spennende. Da blir det «Ex on the Beach»-tema.

GOD STEMNING: Mario sier til Bettina at han og Sofie ikke rører hverandre, men det er ikke helt sant.
GOD STEMNING: Mario sier til Bettina at han og Sofie ikke rører hverandre, men det er ikke helt sant. Foto: TV3

Denne saken ble første gang publisert 22/03 2019, og sist oppdatert 22/03 2019.

Les også