Her er de mest populære navnene på single

Disse jente- og guttenavnene får flest likes på Happn.

POPULÆRE SINGEL-NAVN: Heter du Ida, Silje eller Ingrid har du statistisk større sannsynlighet for å få oppmerksomhet, ifølge en ny undersøkelse. 
POPULÆRE SINGEL-NAVN: Heter du Ida, Silje eller Ingrid har du statistisk større sannsynlighet for å få oppmerksomhet, ifølge en ny undersøkelse.  Foto: Westend61/Getty Images
Publisert

De fleste single tenker nok at både profilbilde, bio og spennende interesser har mye å si for hvorvidt de gjør det godt på Tinder, Happn, Match, Sukker og andre nettdatingtjenester. 

Forskerne på sin side mener at det er én god grunn til at Tinder ikke fører til bra dater, nemlig at man i større grad dømmer ut fra utseende og ikke personlighet (naturlig nok, i og med at man sveiper seg gjennom bilder). 

I tillegg rangerer man daten sin som mer attraktiv når man ikke bare har sett et bilde av personen, men også truffet hverandre ansikt til ansikt. 

Men når man først er på Tinder eller andre datingapper, må man gjøre det beste ut av det. Da kan navnet ditt spille en rolle for hvor mye oppmerksomhet du får. 

Les også: Ti dager, ti Tinder-dates

En ny undersøkelse som datingappen Happn har utført, lister opp navnene på brukerne som får aller mest likes.

Står navnet ditt på lista? 😉😉

Topp ti mest populære kvinnenavn

1. Ida 

2. Silje 

3. Ingrid 

4. Maria

5. Camilla

6. Karoline

7. Julie 

8. Marte 

9. Kristine

10. Martine

Les også: «Micro-cheating» er den nye utroskapstrenden

Topp ti mest populære herrenavn

1. Andreas 

2. Martin

3. Thomas

4. Stian

5. Anders 

6. Fredrik

7. Marius 

8. Lars

9. Eirik

10. Henrik

Statistikken er basert på datingtjenestens egne tall. Det har blitt sett på profilene og fornavnene til de som har fått flest likes. 

Det har ikke blitt tatt høyde for at navnene på topplistene er svært vanlige, og det er derfor ikke overraskende at det er nettopp disse navnene som troner på toppen. 

– Navnet vårt sender ofte ut signaler om oss. Det skyldes sannsynligvis at vi alle har assosiasjoner til ulike navn. Men det er viktig å huske at det er kombinasjonen av en rekke faktorer som avgjør om vi blir interessert i noen. Med andre ord er det ingen grunn til å fortvile hvis akkurat ditt navn ikke er med på topplisten, sier selskapets Head of Trends, Claire Certain, i en pressemelding. 

Les også: Åtte pinlige datinghistorier som vil få deg til å slette alle datingapper

Dette øker sjansen for likes

Et annet funn i undersøkelsen er at det å ha fem ulike bilder på profilen din, skal gi deg større sjanse for å få likes - gjerne en kombinasjon mellom portrettbilder og helfigursbilder. 

Et siste tips fra datingappen er at de mest populære single ofte beskriver seg som positive, at de liker å reise og feste og treffe nye mennesker. 

Denne saken ble første gang publisert 24/04 2018.

Les også