Vi Menn Poker

Henrik Tollefsen er med

Henrik Tollefsen tar et nytt år på Team Vimennpoker. Leder Vi Menn-lista soleklart.

Sist oppdatert

Gratulerer med et nytt år på teamet!

- Takk for det, det har vært artig å være med hvert år, og med veksten norsk poker har nå er det enda mer gøy å fortsatt være med, sier han.

Han har hatt en eventyrlig start på pokeråret 2016.

- Pokeråret har vært forholdsvis hektisk til nå i år, med mye turneringer. Det startet i Manila med WPT og APT der jeg ble nr 2 i WPT sin highroller, og vant APT sin PLO highroller. Videre gikk turen til fantastiske Melbourne og Aussie Millions, der jeg cashet et par side-turneringer, uten den store suksessen ellers. Dro så en liten tur tilbake til Manila og spilte et par mindre turneringer der, før det ble APT i Cebu og til slutt noen uker i Macau for Macau poker cup. Dessverre ble det stang ut i Macau med 15. og 16. plass i de to dyreste turneringene, forteller han.

Motivert for lange dager

Nå er det klart for NM i Dublin, bare en liten svipptur fra Macao.

- I NM stiller jeg i alt! Jeg har finalebord fra tidligere i alle øvelser utenom mixed games og turbo, så jeg føler at muligheten er der i alt. Jeg føler at spillet sitter og jeg er motivert for å spille lange dager i Dublin, og forhåpentligvis betaler det seg av. Mest gøy hadde det selvfølgelig vært å gå hele veien i main igjen, men så lenge jeg kommer hjem med et nytt par med tøfler er jeg fornøyd, smiler han.

Henrik blir værende i Irland etter NM, før det etter hvert bærer tilbake til Asia.

- Etter NM blir det muligens Irish Open, så en uke eller to hjemme i Norge for å slappe litt av. Deretter går turen tilbake til Manila for APT og et par andre turneringsserier, så sannsynligvis WPT Korea, APPT Macau, muligens APPT Seoul og kanskje WSOP etter det. Planen kan nok endres, men det ser ut til at det blir mye turneringer i år, så får vi se om vi klarer å forsvare ledelsen en stund til, sier han.

Hvem ser du å som dine sterkeste utfordrere i kampen om Gullhånda i år?

- Felix er nok veldig ivrig på å vinne for tredje året på rad, Preben og Johnny vil fort hente inn en del poeng i EPT-turneringer også. Ellers blir de jeg reiser mest med farlige også; Mikal har allerede vunnet to turneringer, Markus og Kai har også fått et par gode scores. Det dukker vel alltids også opp noen underdogs, så det blir nok en hard kamp videre. Forhåpentligvis er det ingen som får én score som gjør det umulig for resten å kjempe om seiern, avslutter han.

Denne saken ble første gang publisert 01/03 2016, og sist oppdatert 01/05 2020.

Les også