«Skal vi danse»-aktuelle Harlem Alexander

– Mange misoppfatter meg som sur eller avvisende

På grunn av sin sjenanse har Harlem ofte følt seg misforstått. – Jeg er introvert og forsiktig, men Jan Thomas så forbi dette. Han så meg for den jeg er, sier Harlem til Her og Nå.

<b>EKTE KJÆRLIGHET:</b> Harlem har funnet mannen i sitt liv i kjendisstylisten og programlederen, Jan Thomas. Her fra premieren på årets Skal vi danse.
EKTE KJÆRLIGHET: Harlem har funnet mannen i sitt liv i kjendisstylisten og programlederen, Jan Thomas. Her fra premieren på årets Skal vi danse. Foto: Morten Bendiksen
Sist oppdatert

– Sammen med Jan får jeg være meg selv! Jeg har aldri møtt en mann som ham før. Jeg har virkelig funnet mannen i mitt liv, sier Harlem Alexander (35) med et varmt smil.

Kjæresten og samboeren han snakker så varmt om er «Jakten på kjærligheten»-programlederen Jan Thomas (56).

Vi møtte Harlem under lanseringen av «Skal vi danse» sammen med dansepartner Helene Spilling (26).

Deltar i «Skal vi danse»

Harlem har alltid vært en introvert type, og når man ikke er klar over dette er det lett for folk å få et misvisende førsteinntrykk av 35-åringen.

– Siden jeg er sjenert, misoppfatter mange meg som sur eller avvisende. Det er jeg ikke. Jeg er egentlig bare en veldig forsiktig og privat person.

– Da jeg møtte Jan, traff jeg endelig en som så meg for den jeg faktisk er. Forholdet til ham har gjort meg modigere og tryggere, forklarer han.

Gjennom livet har Harlem flyttet mye, han følte seg stadig rotløs. I forholdet til Jan Thomas fant han endelig det han hadde savnet. Brikkene falt på plass.

<b>«BARNET» VÅRT:</b> Harlem Alexander og Jan Thomas har hunden Tyr sammen. – Det er «barnet» vårt, sier Harlem og smiler bredt.
«BARNET» VÅRT: Harlem Alexander og Jan Thomas har hunden Tyr sammen. – Det er «barnet» vårt, sier Harlem og smiler bredt. Foto: Marianne Haga Kinder

– Nå har jeg alt jeg trenger – en god mann, fantastisk jobb og et trygt hjem. Sammen deler vi på omsorgen for «barnet» vårt Tyr. Vi har et veldig godt liv sammen, understreker 35-åringen.

Les også: Alt Harlem eide var en kommode og en seng. Så møtte han Jan Thomas

Frisør og stylist

Til daglig jobber Haldenseren som frisør og stylist, og er regnet som en av Norges fremste på sitt felt. Men erfaring fra pardans hadde han ikke da han tok steget inn i «Skal vi danse»-manesjen.

Likevel har Helene og Harlem imponert på parketten i den 19. sesongen. For Harlem er bare det å delta en bragd i seg selv.

<b>TAKKET JA:</b> På grunn av tidligere romansespekulasjoner var proffdanser Helene Spilling, som er kjæresten med Arsenal-spiller Martin Ødegaard, usikker på om hun ønsket å delta i årets sesong av «Skal vi danse». Hun takket ja da hun fikk vite at hun skulle danse med Harlem. 
TAKKET JA: På grunn av tidligere romansespekulasjoner var proffdanser Helene Spilling, som er kjæresten med Arsenal-spiller Martin Ødegaard, usikker på om hun ønsket å delta i årets sesong av «Skal vi danse». Hun takket ja da hun fikk vite at hun skulle danse med Harlem.  Foto: Svein Brimi

– Tidligere har jeg ikke ønsket å være med på noe, men nå kjente jeg meg klar til å utfordre meg selv og til å være litt offentlig. Jan er veldig stolt over at jeg takket ja til «Skal vi danse».

Les også: (+) Vi ble sjokkert av det vår svigerdatter fortalte om sønnen vår. Det viste seg at årsaken lå i fortiden hans

Dansepartneren Helene Spilling

På parketten har Harlem også god støtte. Dansepartneren Helene er med i «Skal vi danse» for tredje gang og duoen fant umiddelbart kjemi både på og av parketten.

Allerede etter første uken sammen refererte de til hverandre som søsken.

<b>UENIGE:</b> Harlem og Helene imponerer i årets sesong av «Skal vi danse» på TV 2, men da de skulle danse bhangra, som ingen av de kjente til fra før, ble det litt gnisninger og paret måtte ta en prat for å løse opp i litt floker.
UENIGE: Harlem og Helene imponerer i årets sesong av «Skal vi danse» på TV 2, men da de skulle danse bhangra, som ingen av de kjente til fra før, ble det litt gnisninger og paret måtte ta en prat for å løse opp i litt floker. Foto: Thomas Andersen / TV 2

– Jeg har heldigvis «søsteren» min her. Vi har fått et veldig godt forhold. Vi kjente ikke hverandre fra før, men da vi møttes var det som om vi hadde kjent hverandre i flere år.

– Jeg er glad for støtten jeg får fra Helene, sier Harlem og smiler til dansepartneren.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 direkte og TV 2 Play lørdager kl. 20.00.

Denne saken ble første gang publisert 18/10 2023, og sist oppdatert 18/10 2023.

Les også