- Glenn vinner «Idol»

Oddsene i årets «Idol» er i Glenn Lyses favør, ifølge bookmakerne. Tirsdag var de på stemmesanking i sine respektive hjembyer.

Foto: Bjørli&Bergersen (TV 2)
Publisert

(SIDE2:) Det er kun to deltakere igjen nå i årets «Idol». Det ble Glenn Lyse og Bjørn Johan Muri som klarte å komme helt til finalen etter at Kim Rune Hagen måtte se seg slått på målstreken forrige fredag.

Les mer her:Stemmebonanza og dødt løp i Idol

Har hverandre
Tirsdag var de på stemmesanking på hjemmebane, forøvrig en av de få dagene i det siste Glenn og Bjørn Johan har tilbragt hver for seg.

- De har jo alene om den situasjonen de er i. Det er ingen mange andre som opplever det de gjør, sier informasjonsansvarlig Bjarne Laastad jr i TV 2 til Side2. Den siste uken for begge idolene har vært ekstremt hektist.

- Men det er god stemning og begge føler seg veldig klare for fredag, sier Laastad jr.

At det er hektisk har Glenn Lyse erfart. Han fortalte i forrige uke at det på mange måter også snart var deilig at det var slutt. Øvinger og konstant press har gjort at det har blitt liten tid til å reise hjem til samboeren og deres to små barn i Stavanger. Økonomien har det også blitt så som så med.

Les mer her:Idol-Glenn sliter økonomisk

Likevel mener oddsfirmaet Unibet at Glenn kan få betalt for strevet. Sju av ti av deres spillere tror nemlig han vinner finalen.

Slipper vinnerlåten umiddelbart
For tiden er gutta i platestudio der de øver med band. De skal begge synge tre låter hver.

- De har valgt seg en de har sunget før som de var fornøyd med, en ny og så skal begge synge det som blir vinnerlåten, sier Laastad jr.

Hvilke låter de har valgt blir klart onsdag kveld i programmet «Før helgen» på TV 2. Sikkert er det imidlertid at vinnerlåten, som ikke er skrevet av en nordmann, er spilt inn av både Bjørn Johan Muri og Glenn Lyse. Når vinneren kåres fredag, slippes låten med en gang for nedlasting på nett.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 19/12 2007.

Les også